Suomalaiset koneet, laitteet ja ratkaisut kiinnostavat kehittyviä markkinoita – Finnpartnership on Alihankintamessuilla osastolla D284!

9.8.2018

Alihankinta-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-27.9.2018. Finnpartnership osallistuu messuille omalla osastollaan D284. Osastollamme pääset tutustumaan Matchmaking-palvelumme teollisuusalan yrityksiin, jotka etsivät tällä hetkellä liikekumppania Suomesta sekä saat tietoa liikekumppanuustuesta, joka on valtionavustus pitkäaikaisen yhteistyön aloittamiseen kehitysmaissa.

Finnpartnershipin Matchmaking-asiakkaat tarjoavat pääasiassa alihankintaa, paikallista edustusta/jakelua omissa maissaan, JV-kumppaneita tai raaka-aineita. Asiakkaat etsivät myös edustajia Suomesta omille tuotteilleen ja palveluilleen. Joukossa on niin suuria valtio-omisteisia yhtiöitä kuin myös pieniä toimijoita. Kehittyvillä markkinoilla rakennetaan nyt vauhdilla tuotantoa ja infrastruktuuria. Rahoittajina on niin paikallisia valtiollisia tahoja kuin myös kansainvälisiä toimijoita. Suomalaisesta yhteistyöstä etsitään esim. kilpailuetua paikallisiin tarjouskilpailuihin.

Lue lisää Matchmaking-palvelustamme täällä. Suomalaisyritykset voivat hakea rahallista liikekumppanuustukea taloudellisesti kannattavaan liiketoimintaan, joka luo myönteisiä kehitysvaikutuksia kehitysmaissa. Lue lisää liikekumppanuustuesta täällä ja ilmoittaudu mukaan hakemustyöpajoihimme, joita järjestetään kuukausittain Helsingissä!

Tule osastollemme – kasvun kakkua kehittyvillä markkinoilla jaetaan nyt!

avaa sulje