SDG Boosterit siirtyivät syksylle ja ne järjestetään pääosin digitaalisena

28.5.2020

Syksyllä järjestettävät, koulutukseen ja waste-to-energyyn (sis. muoviroska) keskittyvät SDG Boosterit tullaan järjestämään digitaalisena. Ensimmäinen koulutusaiheinen SDG Booster, joka keskittyy Itä-Afrikkaan, järjestetään 20.8. ja 4.9. Waste-to-energy-teemaan keskittyvä SDG Booster järjestetään 2.9. ja 22.9.2020. Toinen koulutusaiheinen SDG Booster, joka keskittyy Keski-Aasiaan (Kazakstan ja Uzbekistan) järjestetään marraskuussa. Marraskuun koulutusaiheisen SDG Boosterin tarkat päivämäärät tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

SDG Boostereihin voi ilmoittautua alla olevien linkkien kautta. SDG Boosterit järjestetään englanniksi.

 

Ensimmäisen koulutusaiheisen SDG Boosterin (Itä-Afrikka) kohdemaatapahtuma järjestetään digitaalisena. Kahden muun tulevan syksyn SDG Boosterin, waste-to-energyn (Vietnam ja Thaimaa) sekä koulutuksen (Keski-Aasia) osalta pyritään toteuttamaan kohdemaatapahtuma paikan päällä kohdemaissa. Mikäli tämä ei kuitenkaan ole koronavirustilanteesta johtuen mahdollista, järjestetään myös nämä kohdemaatapahtumat digitaalisena.

 

Mikäli olet ilmoittautunut johonkin tulevista SDG Boostereista, mutta et pääsekään osallistumaan, laitathan viestiä osoitteeseen fp@finnpartnership.fi.

 

Lisätietoa tulevista SDG Boostereista antavat:

SDG Booster – Koulutus

Juho Korkiakoski (juho.korkiakoski@finnpartnership.fi) ja Senni Muiniekka (senni.muiniekka@finnpartnership.fi)

 

SDG Booster – Waste-to-energy

Kaisa Arkkila (kaisa.arkkila@finnpartnership.fi) ja Patrik Bredbacka (patrik.bredbacka@finnpartnership.fi)

 

 

Vuoden 2020 alussa lanseeratut, Finnpartnershipin, Business Finlandin, Fingon ja UNTILin yhteistyössä järjestämät SDG Booster -työpajakokonaisuudet tarjoavat suomalaisille yrityksille ja järjestöille mahdollisuuden yhteiskehittää kaupallisia ratkaisuja, palveluita ja hankkeita ratkomaan kehitysmaissa identifioituja tarpeita. Kukin SDG Boostereista pitää sisällään temaattiseen ja maantieteelliseen alueeseen keskittyvän kahden työpajan kokonaisuuden sekä kohdemaatapahtuman, jossa tuloksia esitellään paikallisille toimijoille ja jossa pyritään luomaan kumppanuuksia paikallisten ja suomalaisten toimijoiden välillä.