SDG Booster -työpaja tuo yhteen suomalaiset ja vietnamilaiset TVET-sektorin toimijat


.

27.10.2023

Osallistu SDG Booster -työpajoihin, joissa keskitytään Vietnamin teknisen ja ammatillisen koulutuksen (TVET) sektoriin, ja tutustu samalla Team Europe -ohjelmiin!

SDG Booster on kahden tapahtuman työpajakokonaisuus, joka järjestetään virtuaalisesti 29.11.2023 ja 16.1.2024. Työpajojen tavoitteena on yhdistää suomalaisia ja vietnamilaisia TVET-sektorin yrityksiä ja keskeisiä sidosryhmiä. Tapahtumassa keskitytään kolmeen pääalueeseen: 1) vihreät työpaikat, 2) työelämäyhteistyö ja maahanmuutto sekä 3) opettajien koulutus ja sertifioinnit, huomioiden erityisesti oppimista ja koulutusta edistävän tekniikan mahdollisuudet (Edtech). Osallistujat pääsevät solmimaan uusia kumppanuuksia, kehittämään yhdessä ratkaisuja aihealueisiin ja muotoilemaan hankkeita, joille voi hakea tukirahaa Finnpartnershipilta ja muilta rahoittajilta tai jotka voivat liittyä Team Europe -toimijoiden ohjelmiin Vietnamissa.

Tapahtuman järjestää Finnpartnership yhteistyössä Opetushallituksen (OPH), Vietnamin ammatillisen koulutuksen ja sosiaalityön yhdistyksen (VAVET) sekä Suomen Vietnamin-suurlähetystön kanssa.

1. työpaja: Kolmen aihealueen ja osallistujien esittely

Aika: 29. marraskuuta 2023, klo 9:00-12:00 Suomen aikaa ja 14:00-17:00 Vietnamin aikaa.

Ensimmäinen työpaja keskittyy Vietnamin markkinatarpeisiin sekä esittelee rahoitus- ja neuvontapalveluita koulutusalan hankkeille. Osallistuvat yritykset ja organisaatiot pääsevät myös esittelemään tarjontaansa ja asiantuntemustaan sekä kertomaan mahdollisista yhteistyöhankkeista tai etsimistään kumppanuuksista.

2. työpaja: Hankkeiden muotoilu

Aika: 16. tammikuuta 2024, klo 9:00-10:30 Suomen aikaa ja 14:00-15:30 Vietnamin aikaa.

Uusia hankkeita muotoillaan ryhmissä: 1) vihreät työpaikat, 2) työelämäyhteistyö ja muuttoliike sekä 3) opettajien koulutus ja sertifioinnit.

Osallistujien odotetaan osallistuvan molempiin työpajoihin. Tapahtuma järjestetään englanniksi ja verkossa Zoomin kautta. Osallistujille tarjotaan myös simultaanikäännös vietnamiksi.

Jos olet aloittamassa hanketta tai etsit liikekumppaneita tai uusia ratkaisuja organisaatioillesi, tämä tapahtuma on sinulle! Ilmoittaudu 21.11. mennessä TÄSTÄ.

Lisätietoja tapahtumasta: Axel Sointu, Business Partnership Lead, axel.sointu@finnpartnership.fi ja Tam Nguyen, Regional Coordinator, Asia, tam.nguyen@finnpartnership.fi