Sambialaisia käsityötuotteita Finnpartnershipin osastolla Habitaressa 12.-16.9.2018

9.8.2018

Suomen pitkäaikainen kehitysyhteistyö Sambian kanssa käsityöalalla on jalostunut upeiksi tuotteiksi, jotka ovat nyt tarjolla Habitare-messuilla! Juurista ja muista luonnonmateriaaleista punotut  korituotteet sekä Afrikan kuparisen sydämen Copperbeltin korut edustavat ylpeästi uutta Afrikkaa, joka ammentaa omasta väkevästä kulttuuritaustastaan suoraan trendien aallonharjalle.  

Finnpartnership osallistuu Habitare-messuille 12.-16.9.2018 omalla osastollaan messujen eettisellä alueella. Osaston teemana on Sambia, joka on myös yksi Suomen kehitysyhteistyön pääyhteistyömaista. Osastolla pääset tutustumaan kahden sambialaistoimijan, Mumwa Crafts Associationin ja FREEn, tuotteisiin, sekä tutustumaan Finnpartnershipin Matchmaking-palvelun tarjontaan sisustus- ja käsityötuotteiden osalta. Pyrkimyksenä on löytää maahantuojia niin kahdelle esillä olevalle sambialaistoimijalle kuten myös muille Matchmaking-palvelussa kumppania etsiville yrityksille.

Finnpartnership tarjoaa suomalaisille yrityksille uusia kontakteja ja mahdollisia yhteistyökumppaneita kehitysmaatoimijoista ympäri maailman, jotka etsivät esimerkiksi maahantuojaa tai jakelijaa Suomesta. Lue lisää Matchmaking-palvelustamme täällä. Suomalaisyritykset voivat myös hakea rahallista liikekumppanuustukea taloudellisesti kannattavaan liiketoimintaan, joka luo myönteisiä kehitysvaikutuksia kehitysmaissa. Lue lisää liikekumppanuustuesta täällä ja ilmoittaudu mukaan hakemustyöpajoihimme, joita järjestetään kuukausittain Helsingissä!

 

Nähdään Habitare-messuilla!

avaa sulje