Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Finnpartnership saavutettavuusseloste 

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://finnpartnership.fi/ ja on laadittu / päivitetty 11.12.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. 

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio 

Digipalvelun saavutettavuuden tila 

Finnpartnership.fi -sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei-saavutettava sisältö 

  1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin 
  • käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia 
  • toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018 
  1. Kohtuuton rasite

Palvelussa on erilaisia dokumentteja, joita ei tarvita päivittäisessä asioinnissa, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia. Tällaisia dokumentteja ovat Muita tietolähteitä -osiossa Know Your Impact -opas ja Somalia-rahoitusopas, tuotekohtaiset tuontiraportit Kehitysmaatuonti-osiossa sekä toiminta- ja kehitysvaikutusraportit sekä esitteet Tilastot, raportit ja presentaatiot -osiossa. Näiden edellämainittujen dokumenttien osalta vetoamme kohtuuttomaan rasitteeseen.

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi 

Sähköpostilla 

fp(a)finnpartnership.fi 

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000