Matchmaking-rekisteröinti

Soveltuvat hakijat ja kohdemaat.

Matchmaking-palvelussa kehitysmaiden yritykset voivat rekisteröityä etsimään liikekumppania Suomesta.

Kaikille palveluun rekisteröityneille yrityksille luodaan julkinen esittelyprofiili Finnpartnershipin Matchmaking-tietokantaan. Yrityksiä esitellään myös suoraan suomalaisyrityksille, rekisteröityneet toimijat lisätään Finnpartnershipin kuukausittain ilmestyvään uutiskirjeeseen ja yritysten liikekumppanuusaloitteita tuodaan esille tilaisuuksissa, joissa on saman toimialan suomalaistoimijoita paikalla.

Tavoitteenamme on, että tietokannan liikekumppanuusaloitteet olisivat suomalaisille yrityksille mahdollisimman kiinnostavia, sopivia ja luotettavia. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan uuden yhteistyökumppanin taustat ennen yhteistyön aloittamista. Finnpartnership tarjoaa liikekumppanuustukea partnereiden identifiointiin ja ulkopuolisten konsulttien hyödyntämiseen kehitysmaihin suuntautuvaan, pitkäaikaiseen, kaupalliseen yhteistyöhön tähtäävän ja kannattavan liiketoiminnan aloittamiseen.

Rekisteröinti Matchmaking-palveluun

Matchmaking-palveluun rekisteröityvät yritykset täyttävät hakuvaiheessa Matchmaking-lomakkeen, jonka lisäksi suomalaisia liikekumppaneita etsivän yrityksen tulee myös:

• olla taloudellisesti kannattava
• olla rekisteröity OECD-DAC -listatussa maassa
• pystyä esittämään konkreettinen hanke, johon liikekumppania haetaan
• olla perustettu vähintään yksi vuosi sitten.

Palveluun rekisteröineet yritykset sitoutuvat toimimaan Finnpartnerhipin Code of Conductia noudattaen. Finnpartnership ei rekisteröi yrityksiä, joiden toiminnan voidaan katsoa kuuluvan ei-hyväksyttävien toimialojen listalle.

Matchmaking-rekisteröintilomakkeen lähettämisen yhteydessä yritykseltä vaaditaan seuraavat dokumentit*:

• taloudelliset tiedot edelliseltä tilikaudelta
• yrityksen rekisteröintitodistus
• yrityksen markkinointimateriaalia (katalogi, kuvia tuotteista tai linkki toiminnassa oleville nettisivuille)

*Finnpartnership ei julkaise eikä välitä eteenpäin luottamuksellisia dokumentteja. Täytetty Matchmaking-lomake ja dokumentit lähetetään sähköpostiosoitteeseen: matchmaking@finnpartnership.fi

 

 

Kartassa vihreällä merkittynä OECD-DAC -listatut maat, joista voidaan rekisteröityä  Matchmaking-palveluun.