Osallistu vienninedistämismatkalle Malawiin marraskuussa

24.7.2023

Ulkoministeriön rahoittama AGS-ohjelma (Accelerated Growth for SMEs in Zambia) ja Suomen suurlähetystö Lusakassa järjestävät vienninedistämismatkan Malawin Blantyreen 6.–12.11.2023. Matkan tarkoituksena on mahdollistaa yritysten tutustuminen Malawin markkinamahdollisuuksiin ja tavata potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita. Vienninedistämismatkalla AGS-ohjelma tukee sambialaisten pienten ja keskisuurten yritysten alueellista vientiä, mutta matkalle toivotetaan tervetulleeksi myös suomalaisia yrityksiä. Matkalle on osallistumassa parikymmentä sambialaista yritystä muun muassa maatalous-, elintarvike-, kiertotalous-, sekä energiasektoreilta.

Blantyre on Malawin kaupan ja teollisuuden keskus sekä maan merkittävä hallintokaupunki. AGS-ohjelma yhteistyössä paikallisten kumppanien sekä Suomen suurlähetystön kanssa järjestävät verkostoitumistilaisuuksia ja Business-to-business-tapaamisia yrityksille. Suurlähetystö voi järjestää myös muita suomalaisten yritysten toivomia tapaamisia Malawissa, esimerkiksi paikallisen hallinnon kanssa.

Lisätietoa vienninedistämismatkasta saat Suomen suurlähetystöltä, Jenna Kirkkari: jenna.kirkkari@gov.fi ja AGS-ohjelmasta, Anna Erkkilä: anna@agsprogramme.org