Nyt joukolla Sambiaan – Tule ilmaiselle yhteisosastollemme Sambian Agritech-messuille huhtikuussa!

Sambian suurimmat b2b-messut Agritech Expo järjestetään 12.-14.4.2018. Maatalouden lisäksi messut tarjoavat hyviä kontakteja myös energia-, cleantech, pakkaus-, mekanisointi- ja prosessointiratkaisuja tarjoaville yrityksille.

Finnpartnership, Business Finland ja Suomen suurlähetystö Sambiassa järjestävät yhdessä Agritech-messuille yhteisosaston, jota suomalaisyritykset voivat käyttää kohtaamis- ja pienimuotoisena esittelypaikkanaan veloituksetta. Ohjelmassa on b2b-tapaamisia, joita voidaan järjestää osallistujien tarpeiden mukaan. Messuja edeltävänä päivänä 11.4. järjestetään puolenpäivän mittainen Doing Business with Finland (DBF) -seminaari. Seminaarissa tavataan paikallisia yrityksiä ja kartoitetaan kunkin osallistujan toiveita ja tarjontaa. Zambia Development Agency, Sambian kauppa- ja investointien edistämisestä vastaava viranomainen, on kutsunut seminaariin kohdennetusti tälle suomalaisryhmälle sopivia vastapareja. Verkostoitumistauon jälkeen jatketaan tuontiosuudella, joka on suunnattu sambialaisille kahvin ja teen tuottajille. Seminaarin tarkempi agenda lähetetään ilmoittautuneille huhtikuun alussa.

Ilmoittaudu 2.3. mennessä, jotta ehdit saada yrityksesi logon mukaan messuseinäkkeeseen ja muuhun markkinointiin. Muuten sitova ilmoittautuminen on käynnissä aina 2.4.2018 asti. Ilmoittautumiset tulee lähettää Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi. Matkan yhteyteen ei järjestetä varsinaista delegaatiota, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi olla osa Sambiaan suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea. Seuraavat hakemustyöpajat järjestetään 15.2. ja 22.3. – lue lisää: www.finnpartnership.fi/hakemustyopajat

Sambian tapahtuman jälkeen DBF-seminaarit järjestetään 17.4. Botswanassa ja 19.4. Namibiassa ja myös näihin suomalaisyritykset ovat tervetulleita.

 

Mikäli et pääse osallistumaan messuille, mutta haluat olla näkyvissä, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi Power Point -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi messuilla ja seminaarissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa.

 

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

 

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 2.4.2018 mennessä Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi, puh. +358 40 634 2075.

 

Lisätietoa Agritech-messuista tapahtuman verkkosivuilta: www.agritech-expo.com. Lisätietoja antaa myös Kaisa Arkkila, ks. yhteystiedot yllä.

 

Kutsu suomalaisyrityksille Sambiaan (pdf 115KB)

avaa sulje