Nigeria on 200 miljoonan ihmisen markkina, jossa kaivataan koulutusta! Lähde mukaamme Tosse-messuille 1.-2.9.2022

1.7.2022

Afrikan suurin koulutusalan messu- ja konferenssitilaisuus, Total School Support Seminar/Exhibition (TOSSE), järjestetään syyskuun alussa Lagosissa, Nigeriassa. Jo 14. kerran järjestettävä TOSSE tarjoaa suomalaisille oppilaitoksille ja koulutusalan yrityksille erinomaisia verkostoitumis- ja yhteistyömahdollisuuksia Nigerian opetusviranomaisten, oppilaitosten ja yritysten kanssa. Messuille osallistuu vuosittain noin 7 000 kävijää ja yli 100 näytteilleasettajaa.

Finnpartnership ja Suomen Nigerian-suurlähetystö osallistuvat TOSSEen omalla messuosastollaan, jonne suomalaiset oppilaitokset ja koulutusalan yritykset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan esittelemään omia palveluitaan. Messusosastolle voi tuoda omia markkinointimateriaalejaan, kuten roll-upin ja esitteitä. Neuvottelupöydillä varustettu messuosasto toimii suomalaisosallistujille myös kätevänä ”meeting pointina” messujen aikaisten kohtaamisten ja lyhyiden tapaamisten järjestämiseen. Osallistuville yrityksille ja oppilaitoksille saataneen myös puheenvuoroja messujen asiantuntijaohjelmaan.

Messuosastolle osallistuminen on suomalaisille oppilaitoksille ja koulutusalan yrityksille maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumisen TOSSE-messuille, ja tämän jälkeen itse messusosastolle. Koska kyseessä ei ole virallinen Team Finland -matka, vastaa jokainen tulija itse kustannuksistaan ja kaikista matkajärjestelyistään. Muistathan tutustua Nigerian viisumikäytäntöihin ja matkan käytännön järjestelyihin pikimmiten, jos mukaan lähteminen kiinnostaa!

Viimeinen ilmoittautuminen messuosastolle on 16.8. Lähetämme mukaan lähtijöille käytännön tietoa elokuun alussa ja pidämme mahdollisesti yhteisen Teams-kokouksen ennen matkaa.

Mahdolliset kysymykset messuosastoa koskien voi lähettää osoitteeseen fp@finnpartnership.fi.

Haluatko esille TOSSE-messuille, mutta et pääse mukaan paikalle? Suomalaiset oppilaitokset ja koulutusalan yritykset voivat lähettää itsestään kahden (2) dian mittaisen PowerPoint-esityksen yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Kalvoilta tulee ilmetä palvelun/tuotteen kuvaus, yhteystiedot, sekä määrittely etsittävästä kumppanista. Finnpartnershipin tiimi esittelee kaksi diaa lähettäneitä yrityksiä messuilla, ja yhdistää kiinnostuneet osapuolet toisiinsa.