Turku Science Park Oy hakee mm. Kiinan ja Malesian markkinoista kiinnostuneita yrityksiä

30.9.2019

  • Turku Science Park Oy on mukana kahdessa vienninedistämisprojektissa, joissa se voi tarjota pk-yrityksille apua vientiponnisteluihin
  • Palvelu on suunnattu mm. cleantech- ja bioaloille sekä smart cityyn ja autoteollisuuteen linkittyville tuotteille ja palveluille
  • Infotilaisuus palveluista pidetään Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa ke 2.10.

Turku Science Park Oy:ssä on käynnistymässä kaksi uutta pk-yrityksille suunnattua vienninedistämisprojektia. Niissä tavoitteena on tarjota yksilöllistä valmennusta ja tukea uusien markkina-alueiden avaamiseksi mm. Kiinassa ja Malesiassa.

Projektit käynnistyvät keskiviikkona 2. lokakuuta Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa pidettävällä infotilaisuudella. Tuolloin kiinnostuneilla yrityksillä on mahdollisuus saada tarkempaa tietoa suunnitelmista ja tuoda esiin omia toiveita ja tarpeita tarkemman toteutussuunnitelman tueksi.

Projekteista ASIA-CLEAN on kohdistettu ilmaston päästöjen vähentämiseen ratkaisuja tarjoaville clean- ja bioalojen yrityksille. Kohdealueita projektissa ovat Koillis-Kiina ja Malesia. Turku Science Park Oy:n ohella kumppaneita ovat Green Net Finland ja Tallinn Science Park Tehnopol.

Kiinaan ja Chileen tähtäävä projekti 4SmartGrowth toteutetaan yhdessä Västerås Science Parkin, Swedish Incubators and Science Parksin, Tallinn Science Park Tehnopolin ja Business Tampereen kanssa. Siinä kohdetoimialoja ovat autoteollisuus ja sen liitännäiset, cleantech ja erityisesti sen energiaosaaminen, bio- ja healthtech sekä älykkään kaupungin kehittämiseen tähtäävät smart city -toimijat.

Molemmat projektit ovat saaneet rahoituksen EU:n Interreg Central Baltic -ohjelmasta. Yritykset voivat molemmissa hyödyntää ns. de minimis -tukea, jolla katetaan osa yritysten matkakustannuksista.

Turku Science Park Oy järjestää infotilaisuuden Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa keskiviikkona 2.10. klo 14.00 alkaen.

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä:

Info: Laajenna liiketoimintaasi Kiinaan, Malesiaan tai Chileen

avaa sulje