Ilmoittautiminen SDG Boosteriin on alkanut. Ilmoittaudun 28.3. mennessä

Haluaako yrityksesi löytää kumppaniehdokkaita Keniasta, Tansaniasta ja Suomesta ja kehittää heidän kanssaan yhteisiä hankeideoita?

Huhtikuun 5. ja 20. päivänä järjestettävä, virtuaalisesti toteutettava SDG Booster kokoaa yhteen koulutus-, terveys- ja vesisektoreilla toimivia yrityksiä ja organisaatioita.

SDG Booster-työpajoissa pureudutaan näiden sektorien mahdollisuuksiin ja haasteisiin Keniassa ja Tansaniassa kestävän kehityksen näkökulmasta.

Työpajoissa muotoillaan konkreettisia ratkaisuja osallistujien tuotteiden ja palveluiden pohjalta.

Tavoitteena on rakentaa uutta yhteistyötä, konsortioita ja liiketoimintaa. Fasilitoinnista vastaavat palvelumuotoilun huippuammattilaiset. Järjestäjät osallistuvat tiiviisti työpajojen toteutukseen sekä tukevat osallistujia hankkeiden käynnistyessä auttamalla rahoituksessa ja tarjoamalla neuvontaa.

SDG Boosterin järjestävät Business Finland: Developing Market’s PlatformEducation FinlandFinnpartnership ja Fingo.

Ensimmäisen työpajapäivänä aikana osallistujat esittelevät yrityksensä tai organisaationsa. Pyydämme osallistujia lähettämään meille kahden sivun PowerPoint-esityksen, joka sisältää lyhyen esittelyn yrityksestä ja tuotteesta tai palvelusta, tiedon  millaista yhteistyökumppania toivotaan sekä yrityksen ja yhteyshenkilön yhteystiedot. Lähetä diat 28. maaliskuuta mennessä osoitteeseen fp@finnpartnership.fi

Työpajan ohjelma:

1. Joint digital session 5th April 8.30 -12.00: Orientation, introductions, and mapping of partnerships

2. Joint digital session 20th April 8.30 – 12.00: Initial project co-creation and development


Ilmoita yrityksesi mukaan tämän linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/DCD3D4D9252F7CAC

Kansalaisjäjärjestöjen ilmoittautumiset Fingon kautta:

https://forms.office.com/r/d9w99Av6f2

https://forms.office.com/r/d9w99Av6f2