Hyödynnä Doing Business with Finland -seminaarit Botswanassa 17.4. ja Namibiassa 19.4.!

 

Finnpartnership järjestää huhtikuussa Sambian lisäksi Doing Business with Finland (DBF) -seminaarit  Botswanassa (17.4.) ja Namibiassa (19.4.). Seminaarien fokuksessa ovat erityisesti maatalous-, clean tech-, koulutus- ja tieto- ja viestintäteknologian sektorit. Puolen päivän pituisissa seminaareissa tavataan paikallisia yrityksiä ja kartoitetaan kunkin osallistujan toiveita ja tarjontaa.

Suomalaisyritykset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan seminaareihin. Matkojen yhteyteen ei järjestetä varsinaista delegaatiota, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi olla osa Botswanaan tai Namibiaan suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea. Seuraava hakemustyöpaja järjestetään 22.3. – lue lisää hakemustyöpajoista.

 

Lisätietoa Botswanan tilaisuudesta

Lisätietoa Namibian tilaisuudesta

 

Mikäli et pääse osallistumaan messuille, mutta haluat olla näkyvissä, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi Power Point -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi messuilla ja seminaarissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa.

 

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Lähetä englanninkieliset esittelydiat Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi, puh. +358 40 634 2075.

 

Lisätietoja: Kaisa Arkkila, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi.

 

avaa sulje