Ghanan delegaation vierailu edisti Ghanan ja Suomen välisiä kauppasuhteita

7.10.2022

Ghanalainen yrityksistä ja julkisista toimijoista koostuva delegaatio vieraili Suomessa 19. – 21. syyskuuta, esittelemässä maan liiketoimintapotentiaalia sekä etsimässä kahdenvälisiä kauppa- ja investointimahdollisuuksia. Vierailu oli osa laajempaa missiota Pohjoismaihin, ja delegaatiossa oli edustettuina muun muassa ICT-, rakennus-, terveys-, energia-, jätehuolto-, maatalous- ja koulutussektorit. Missiota suomessa koordinoi Ghanan Oslon suurlähetystö yhteistyössä Suomen ulkoministeriön, Business Finlandin ja Finnpartnershipin kanssa.

Vierailun toisena päivänä järjestettiin Business Forum ja Networking-tilaisuus Marina Congress Centerissä HVierailun toisena päivänä, 20. syyskuuta, järjestettiin Business Forum ja Networking-tilaisuus Marina Congress Centerissä Helsingissä. Täyteen saatu Business Forum keräsi noin 120 osallistujaa ja kymmeniä suomalaisyrityksiä, jotka halusivat oppia Ghanan liiketoimintaympäristöstä ja etsiä kumppanuusmahdollisuuksia.

Ghanasta on tullut yhä tärkeämpi markkina-alue suomalaisyrityksille maan poliittisen vakauden, turvallisuuden, englannin kielen ja yritysystävällisen ympäristön ansiosta. Finnpartnership rahoittaa parhaillaan hankkeita Ghanassa, kuten Aqsens Healthia, joka parhaillaan kehittää nopeampia menetelmiä malarian testaamiseen. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä Finnpartnership- tiimiin, jos haluat olla yhteydessä Ghanan delegaation jäseniin, tai jos haluat kuulla lisää liikekumppanuustuesta Ghanaan!