Finnpartnership esitteli suomalaisyrityksiä Mosambikissa joulukuussa

Finnpartnership järjesti yhdessä Suomen Mosambikin-suurlähetystön kanssa Doing Business with Finland-seminaarin Mosambikin pääkaupungissa Maputossa. Seminaariin osallistui yli 60 edustajaa paikallisista yrityksistä ja organisaatioista. Finnpartnership esitteli seminaarissa yleisölle toistakymmentä Mosambikista kiinnostunutta suomalaisyritystä sekä kertoi Suomesta kauppakumppanina ja tarjoamastaan matchmaking-palvelusta. Tämän lisäksi Finnpartnership loi suomalais- ja mosambikilaisyrityksien välille konkreettisia liiketoimintamahdollisuuksia one-to-one –keskusteluissa.

Seminaarin tuloksena on avattu lukuisia keskusteluja ja alustavia liikeneuvotteluja suomalaisten ja mosambikilaisten yritysten välillä, solmittu merkittäviä yhteyksiä paikallisten tahojen kanssa sekä vastaanotettu useita hakemuksia mosambikilaisyrityksiltä, jotka etsivät suomalaisia liikekumppaneita.

Finnpartnership kiittää tapahtumaan esittelymateriaalinsa lähettäneitä suomalaisyrityksiä!>

Finnpartnership järjestää ympäri maailmaa Doing Business with Finland-seminaareja, joissa avataan suoria liikeneuvotteluja kohdemaan ja suomalaisten yritysten välille. Finnpartnership toimii seminaareissa suomalaisyritysten esittelijänä ja yhdistää toisiinsa potentiaalisia liikekumppaneita Suomesta ja kohdemaista. Suomalaisyrityksille osallistuminen on paitsi ilmaista, myös vaivatonta, sillä esitellyksi tuleminen edellyttää vain ohjeiden mukaisen esittelymateriaalin lähettämisen. Lisätietoa tulevista seminaareista sekä ilmoittautumisohjeet löydät nettisivuiltamme ja uutiskirjeistämme. Lisätietoa saat sähköpostitse myös osoitteesta patrik.bredbacka[a]finnpartnership.fi

avaa sulje