Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Ruandasta ja Etelä-Afrikasta – hyödynnä Doing Business with Finland -seminaarit syys-lokakuussa!

11.5.2018

Finnpartnership osallistuu eLearning Africa -konferenssiin Ruandassa ja järjestää Doing Business with Finland -seminaarit Ruandan Kigalissa ja Etelä-Afrikan Port Elisabethissa ja Durbanissa syys-lokakuussa 2018.

Ruandassa järjestetään 26.-28. syyskuuta opetusalan konferenssi eLearning Africa, joka kiertää vuosittain eri mantereen maassa. Konferenssi kokoaa yhteen yksityisen ja julkisen puolen opetussektorin toimijoita eri puolilta mannerta. Finnpartnership osallistuu konferenssiin yhdessä Opetushallituksen Education Export -ohjelman kanssa. Konferenssia edeltävänä päivänä tiistaina 25.9.2018 Finnpartnership, Suomen suurlähetystö Dar es Salaamissa, Business Finland ja Opetushallitus järjestävät yhdessä puolenpäivän mittaisen Doing Business with Finland -seminaarin. Seminaarissa keskitytään etenkin koulutus- ja tieto- ja viestintäteknologian sektoreihin.

Opetushallitus toimii Ruandan delegaatiomatkan järjestäjänä. Lisätietoja matkasta voi tiedustella Ville Pennaselta, ville.pennanen@oph.fi, puh. +358 295 331 724. Mukaan matkalle voi ilmoittautua täällä.

Etelä-Afrikassa Finnpartnership järjestää puolestaan kaksi Doing Business with Finland -seminaaria lokakuun alussa yhdessä Etelä-Afrikan Team Finlandin kanssa. Seminaarit järjestetään Durbanin ja Port Elizabethin kaupungeissa. Durbanin semiaari järjestetään 1.10. ja Port Elizabethin seminaari järjestetään 4.10. Seminaarit keskittyvät etenkin koulutuksen (linkitettynä merenkulkualaan), tieto- ja viestintäteknologian (linkitettynä automaatioon), taiteen ja designin, sekä cleantechin sektoreihin.

Suomalaisyritykset ovat tervetulleita mukaan matkoille. Voit myös lähettää Finnpartnershipille 2 ppt-esitysdiaa yrityksestäsi, niin esittelemme yrityksen puolestasi.

Sitova ilmoittautuminen Ruandan ja/tai Etelä-Afrikan seminaareihin on käynnissä 12.9.2018 asti. Ilmoittautumiset tulee lähettää Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi. Matka voi olla osa Ruandaan tai Etelä-Afrikkaan suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea.

 

 

Mikäli et pääse osallistumaan seminaareihin, mutta haluat olla näkyvissä, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi PowerPoint -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa.

 

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

 

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 12.9.2018 mennessä Kaisa Arkkilalle,  kaisa.arkkila@finnpartnership.fi. Voit myös toimittaa tulostetut diat osoitteeseen Uudenmaankatu 16 B, 00121 Helsinki. Ilmoitettu deadline esittelydioille on ehdoton.

 

Tervetuloa mukaan!

avaa sulje