Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Namibiasta – hyödynnä Doing Business with Finland -seminaari 19.4.2018!

26.2.2018

 

Kiinnostavatko liiketoimintamahdollisuudet Namibian erittäin potentiaalisilla markkinoilla? Finnpartnership, Business Finland ja Suomen suurlähetystö Windhoekissa järjestävät yhdessä 19.4. puolenpäivän mittaisen Doing Business with Finland (DBF) -seminaarin. Seminaarin fokuksessa ovat erityisesti maatalous-, clean tech-, koulutus- sekä tieto- ja viestintäteknologian sektorit. Seminaarissa tavataan paikallisia yrityksiä ja kartoitetaan kunkin osallistujan toiveita ja tarjontaa. Paikallinen kumppani Namibia Chamber of Commerce and Industry (NCCI) on valinnut kohdennetusti Windhoekiin saapuvalle suomalaisryhmälle sopivia vastapareja. Tuontiosuudessa keskitytään elintarvike- ja turismisektoreihin.

Sitova ilmoittautuminen on käynnissä 20.3.2018 asti. Ilmoittautumiset tulee lähettää Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi. Matkan yhteyteen ei järjestetä varsinaista delegaatiota, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi olla osa Namibiaan suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea. Seuraava hakemustyöpaja järjestetään 22.3 – lue lisää täällä.

Namibian tapahtumaa ennen DBF-seminaarit järjestetään 11.4. Sambiassa ja 17.4. Botswanassa ja myös näihin suomalaisyritykset ovat tervetulleita.

 

Mikäli et pääse osallistumaan seminaareihin, mutta haluat olla näkyvissä, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi Power Point -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 20.3.2018 mennessä Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi, puh. +358 40 634 2075. Voit myös toimittaa tulostetut diat osoitteeseen Uudenmaankatu 16 B, 00121 Helsinki.

 

Tervetuloa mukaan!

avaa sulje