Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Kosovosta ja Makedoniasta – hyödynnä Doing Business with Finland -seminaarit lokakuussa!

11.5.2018

(päivitetty 27.8.2018)

 

Kiinnostavatko liiketoimintamahdollisuudet Kosovon ja Makedonian markkinoilla? Finnpartnership ja Suomen suurlähetystöt Belgradissa sekä Pristinassa järjestävät yhdessä puolen päivän mittaiset Doing Business with Finland (DBF) -seminaarit lokakuussa 2018.  Seminaari järjestetään Kosovon Pristinassa 3.10. ja Makedonian Skopjessa 4.10.

Kosovon seminaarin fokussektoreina ovat maatalous, cleantech, ICT sekä metsä- ja puuteollisuus.

Makedonian seminaarin fokussektoreina ovat maatalous, cleantech, ICT sekä metalliteollisuus.

 

Mukaan Kosovoon ja Makedoniaan?

Seminaarien toimialoja edustavat suomalaisyritykset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Osallistumalla seminaareihin saat tilaisuuden esitellä yrityksesi ja etsiä yrityksellesi sopivaa liikekumppania kohdennetun ja valikoiduin yleisön joukosta. Finnpartnership hyödyntää kohdemaayleisön paikalle kutsumisessa aina valittuja paikallisyhteistyökumppaneita sekä Suomen suurlähetystöä, jotka tuntevat hyvin kohdemaan yrityskentän. Seminaari onkin erinomainen tilaisuus tavata potentiaalisia bisneskumppaneita.

Sitova ilmoittautuminen Makedonian ja/tai Kosovon seminaareihin on käynnissä 14.9.2018 asti. Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään Patrik Bredbackalle, patrik.bredbacka@finnpartnership.fi. Matkan yhteyteen ei järjestetä varsinaista delegaatiota, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi olla osa Makedoniaan tai Kosovoon suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin rahoitusta, liikekumppanuustukea.

 

Haluatko Finnpartnershipin esittelevän yrityksesi puolestasi?

Vaihtoehtoisesti voit toimittaa kahden ppt-dian esityksen Finnpartnershipille, ja voimme esitellä yrityksen puolestasi ilmaiseksi seminaarissamme. Finnpartnership yhdistää seminaarin yhteydessä olevassa Matchmaking-pöydässä suomalaisyrityksiä relevantteihin paikallisiin yrityskontakteihin ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 14.9.2018 mennessä Patrik Bredbackalle, patrik.bredbacka@finnpartnership.fi, puh. +358 40 545 8447. Voit myös toimittaa tulostetut diat osoitteeseen Uudenmaankatu 16 B, 00121 Helsinki. Ilmoitettu deadline esittelydioille on ehdoton.

 

 

Tervetuloa mukaan!

 

avaa sulje