Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Kosovosta ja Makedoniasta – hyödynnä Doing Business with Finland -seminaarit lokakuussa!

11.5.2018

 

Kiinnostavatko liiketoimintamahdollisuudet Kosovon ja Makedonian markkinoilla? Finnpartnership ja Suomen suurlähetystöt Belgradissa sekä Pristinassa järjestävät yhdessä puolen päivän mittaiset Doing Business with Finland (DBF) -seminaarit lokakuussa 2018.  Seminaari järjestetään Kosovon Pristinassa 3.10. ja Makedonian Skopjessa 4.10. Paikalliset kumppaniorganisaatiot valitsevat seminaareihin kohdennetusti mukaan suomalaisyrityksille sopivia paikallisia vastinpareja.

 

DBF-seminaareja on järjestetty yhtäjaksoisesti vuodesta 2007. Tyypillinen seminaari avaa kymmeniä liikekumppanuuskeskusteluja suomalaisten ja kohdemaan yritysten välille.

 

Sitova ilmoittautuminen Makedonian ja/tai Kosovon seminaareihin on käynnissä 14.9.2018 asti. Ilmoittautumiset tulee lähettää Patrik Bredbackalle, patrik.bredbacka@finnpartnership.fi. Matkan yhteyteen ei järjestetä varsinaista delegaatiota, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi olla osa Makedoniaan tai Kosovoon suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea.

 

Mikäli et pääse osallistumaan seminaareihin, mutta haluat olla näkyvissä, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi PowerPoint -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 14.9.2018 mennessä Patrik Bredbackalle, patrik.bredbacka@finnpartnership.fi, puh. +358 40 545 8447. Voit myös toimittaa tulostetut diat osoitteeseen Uudenmaankatu 16 B, 00121 Helsinki. Ilmoitettu deadline esittelydioille on ehdoton.

 

Tervetuloa mukaan!

 

avaa sulje