Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Keniasta? Tule mukaan Nairobin innovaatioviikolle 5.-9.3.2018 tai pyydä Finnpartnershipia esittelemään yrityksesi!

2.2.2018

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä ja liikekumppaneita Keniasta? Liity suurlähetystön ja Finnpartnershipin mukaan Nairobin innovaatioviikolle maaliskuussa tai lähetä meille yrityksesi esitys, niin esittelemme yrityksen puolestasi!

Nairobin innovaatioviikko tarjoaa yrityksellesi erinomaisen tilaisuuden luoda uutta bisnestä, tutustua uusimpiin tuuliin afrikkalaisessa yritysmaailmassa sekä markkinoida ja verkostoitua.

Nairobin innovaatioviikko on maksuton suurtapahtuma, joka järjestetään 5.-9.3.2018. Jo viidettä kertaa järjestettävä innovaatioviikko kokoaa yhteen yrityksiä, valtioiden edustajia, rahoittajia ja kansainvälisiä järjestöjä. Tapahtuma on perinteisesti ollut erittäin suosittu suomalaisyritysten keskuudessa.

Finnpartnership ja Suomen Kenian-suurlähetystö toivottavat kaikki suomalaisyritykset tervetulleiksi Nairobin innovaatioviikoille. Finnpartnership ja suurlähetystö järjestävät innovaatioviikkojen aikana suomalaisyrityksille maksuttomia sivutapahtumia, joissa suomalaisyritykset voivat verkostoitua ja synnyttää uutta bisnestä.

Finnpartnership voi myös esitellä innovaatioviikolla yrityksesi, mikäli et pääse paikalle. Paikalla järjestettävässä Doing Business with Finland-seminaarissa fokuksessa ovat erityisesti maatalous-, metsäsektori- ja bioenergiasektorit, mutta itse innovaatioviikon yhteydessä esitellään yrityksiä kaikilta sektoreilta.

 

Lue lisää alla olevista liitteistä!

Kutsu: Tule mukaan Nairobin innovaatioviikoille

MIKSI NAIROBIIN MAALISKUUSSA 2018

 

Lisätietoja:

Patrik Bredbacka

patrik.bredbacka@finnpartnership.fi

0405458447

 

Juho Korkiakoski

juho.korkiakoski@finnpartnership.fi

040 660 4812

avaa sulje