Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Indonesiasta ja Malesiasta – hyödynnä Doing Business with Finland -seminaarit lokakuussa!

11.5.2018

 

Finnpartnership järjestää Doing Business with Finland -seminaarit Indonesiassa ja Malesiassa lokakuussa 2018. Lähde matkoille mukaan löytämään yrityksellesi sopiva liikekumppani tai lähetä meille kahden dian esitys, ja voimme sekä esitellä yrityksesi seminaareissamme ilmaiseksi että etsiä yrityksellesi toiveidesi mukaista liikekumppania!

 

Malesiassa yrityksien fokussetorina on koulutus. Kuala Lumpurissa pidettävä seminaari tullaan järjestämään 17.–18.10 välillä, päivämäärä tullaan tarkentamaan myöhemmin. Malesian seminaari järjestetään yhteistyössä opetushallituksen kanssa.

Indonesiassa fokussektoreina ovat koulutus, ICT sekä terveysteknologia, ja Finnpartnership osallistuu Indonesiassa lisäksi Trade Expo Indonesia-messuille. Jakartassa pidettävä seminaari tullaan järjestämään 22.–26.10 välillä, päivämäärä tullaan tarkentamaan myöhemmin.

Seminaareihin voi tulla paikan päälle, jolloin voit esitellä yrityksesi ja etsiä yrityksellesi sopivaa liikekumppania kohdennetun ja valikoiduin yleisön joukosta. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa kahden ppt-dian esityksen Finnpartnershipille, ja voimme esitellä yrityksen puolestasi ilmaiseksi seminaarissamme. Finnpartnership yhdistää seminaarin yhteydessä olevassa Matchmaking-pöydässä suomalaisyrityksiä relevantteihin paikallisiin yrityskontakteihin.

Seminaarit järjestetään aina yhteistyössä paikallisen Suomen suurlähetystön kanssa, minkä lisäksi järjestelyissä hyödynnetään mahdollisia muita paikallisyhteistyökumppaneita.

 

Mikäli et pääse osallistumaan seminaareihin, mutta haluat olla näkyvissä, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi PowerPoint -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

 

Lisätietoja Malesian ja Indonesian matkoihin sekä Doing Business with Finland – seminaarien konseptiin liittyen antavat:

Senni Muiniekka: senni.muiniekka@finnpartnership.fi / 040 749 2529

Juho Korkiakoski: juho.korkiakoski@finnpartnership.fi / 040 660 4812

avaa sulje