Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Ghanasta ja Beninistä – lähde mukaan helmikuun Doing Business with Finland -seminaareihin!

3.1.2019

Finnpartnership järjestää Doing Business with Finland -seminaarit Ghanan Accrassa ja  Beninin Cotounoussa helmikuussa 2019. Lähde matkoille mukaan löytämään yrityksellesi sopiva liikekumppani tai lähetä meille kahden dian esitys, ja voimme sekä esitellä yrityksesi seminaareissamme ilmaiseksi että etsiä yrityksellesi toiveidesi mukaista liikekumppania! Finnpartnership esittelee per seminaari enintään 20 suomalaisyritystä.

Ghanan Accrassa 26.2. järjestettävässä Doing Business with Finland -seminaarissa fokussektoreina ovat koulutus, ICT ja maatalous. Seminaarin tuontiosuudessa keskitytään sisustustuotteiden, kaakaon ja luonnonkosmetiikan sektoreihin (tuontisektoreina Ghanasta Suomeen). Seminaariin tulee osallistumaan ghanalaisia yrityksiä valituilta sektoreilta. Lisätietoa Ghanan seminaarista täältä. 

 

Beninin Cotonoussa 28.2. järjestettävän seminaarin fokuksessa ovat erityisesti koulutuksen, metsäalan ja maatalouden sektorit sekä it-ratkaisut näillä aloilla. Tuontiosuudessa keskitytään turismin, pähkinöiden ja trooppisten hedelmien sektoreihin (tuontisektoreina Beninistä Suomeen). Seminaariin tulee osallistumaan beniniläisiä yrityksiä em. sektoreilta. Lisätietoa Beninin seminaarista täältä. 

Huom. Beninin seminaarin yhteydessä koulutusalan toimijoille on varattu erinomainen tilaisuus päästä tapaamaan Beninin opetushallinnon edustajia. Tarkka ajankohta tapaamiselle tarkentuu myöhemmin.

 

Seminaareihin voi tulla paikan päälle, jolloin voit esitellä yrityksesi ja etsiä yrityksellesi sopivaa liikekumppania kohdennetun ja valikoiduin yleisön joukosta. Finnpartnership hyödyntää kohdemaayleisön paikalle kutsumisessa aina valittua paikallisyhteistyökumppania sekä Suomen suurlähetystöä, jotka tuntevat hyvin kohdemaan yrityskentän. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa kahden ppt-dian esityksen Finnpartnershipille, ja voimme esitellä yrityksen puolestasi ilmaiseksi seminaarissamme. Finnpartnership yhdistää seminaarin yhteydessä olevassa Matchmaking-pöydässä suomalaisyrityksiä relevantteihin paikallisiin yrityskontakteihin.

 

Mikäli et siis pääse osallistumaan seminaareihin, mutta haluat olla esillä ja löytää itsellesi yrityskumppanin, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi (englanninkielistä) PowerPoint -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa. Diojen lähettämisen deadline on 13.2.2019. Ilmoitettu deadline esittelydioille on ehdoton.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

 

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 13.2.2019 mennessä Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi tai Senni Muiniekalle, senni.muiniekka@finnpartnership.fi. Voit myös toimittaa tulostetut diat osoitteeseen Uudenmaankatu 16 B, 00121 Helsinki. Finnpartnership esittelee seminaareissa maksimissaan 20 suomalaisyritystä per seminaari.

 

Tervetuloa mukaan! Bienvenue!

avaa sulje