Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Egyptistä – lähde mukaan huhtikuun Doing Business with Finland -seminaariin!

Julkaistu 10.1.2019

Suomalaisille cleantech-, uusiutuva energia-, sekä vesialan yrityksille tarjoutuu huhtikuun alussa erinomainen mahdollisuus tutustua Egyptin markkinoihin ja löytää itselleen sopivia liikekumppaneita. Lähde mukaan Doing Business with Finland -seminaariin tai lähetä meille kahden dian esitys yrityksestäsi!

Egyptin Kairossa 8.4. ja  järjestettävässä Doing Business with Finland -seminaarissa fokussektoreina ovat cleantech,  uusiutuva energia ja vesi. Seminaariin osallistuu Finnpartnershipin paikallisten kumppaneiden kutsumia egyptiläisiä yrityksiä valituilta sektoreilta. Seminaariin osallistuu myös alojen keskeisiä päättäjiä ja poliittisia vaikuttajia. Seminaari toteutetaan yhdessä Finnish Water Forumin ja Suomen Kairon-suurlähetystön ja Tunisin-suurlähetystön kanssa.

Lisätietoa Egyptin seminaarista täältä.

Suomalaisyritykset ovat tervetulleita mukaan seminaariin esittelemään yrityksensä ja etsimään sopivaa liikekumppania kohdennetun ja valikoiduin yleisön joukosta. Finnpartnership hyödyntää kohdemaayleisön paikalle kutsumisessa aina valittua paikallisyhteistyökumppania sekä Suomen suurlähetystöä, jotka tuntevat hyvin kohdemaan yrityskentän. Ilmoittaudu seminaareihin 28.3. mennessä lähettämällä sähköpostia Patrik Bredbackalle, patrik.bredbacka@finnpartnership.fi.

Vaihtoehtoisesti voit toimittaa kahden ppt-dian esityksen Finnpartnershipille, ja voimme esitellä yrityksen puolestasi ilmaiseksi seminaarissamme. Finnpartnership yhdistää seminaarin yhteydessä olevassa Matchmaking-pöydässä suomalaisyrityksiä relevantteihin paikallisiin yrityskontakteihin. Mikäli et siis pääse osallistumaan seminaareihin, mutta haluat olla esillä ja löytää itsellesi yrityskumppanin, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi (englanninkielistä) PowerPoint -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa. Diojen lähettämisen ehdoton deadline on 28.3.2019.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Lähetä englanninkieliset esittelydiat Patrik Bredbackalle patrik.bredbacka@finnpartnership.fi. Finnpartnership esittelee seminaareissa maksimissaan 20 suomalaisyritystä per seminaari.

 

Tervetuloa mukaan!

 

avaa sulje