Näkyvyyttä ja liikekumppaneita Botswanasta – hyödynnä Doing Business with Finland -seminaari 17.4.2018!

26.2.2018

 

Kiinnostavatko liiketoimintamahdollisuudet Botswanan erittäin potentiaalisilla markkinoilla? Finnpartnership ja Team Finland Etelä-Afrikassa järjestävät yhdessä 17.4. puolenpäivän mittaisen Doing Business with Finland (DBF) -seminaarin. Seminaarin fokuksessa ovat erityisesti maatalous-, clean tech-, koulutus- sekä tieto- ja viestintäteknologian sektorit. Seminaarissa tavataan paikallisia yrityksiä ja kartoitetaan kunkin osallistujan toiveita ja tarjontaa. Paikallinen kumppani Botswana Investment and Trade Centre (BITC) on valinnut kohdennetusti kohdennetusti Gaboroneen saapuvalle suomalaisryhmälle sopivia vastapareja. Tuontiosuudessa keskitytään liha- ja turismisektoreihin.

 

Sitova ilmoittautuminen on käynnissä 20.3.2018 asti. Ilmoittautumiset tulee lähettää Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi. Matkan yhteyteen ei järjestetä varsinaista delegaatiota, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi olla osa Botswanaan suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea. Seuraava hakemustyöpaja järjestetään 22.3 – lue lisää täällä.

Botswanan tapahtuman lisäksi DBF-seminaarit järjestetään 11.4. Sambiassa ja 19.4. Namibiassa ja myös näihin suomalaisyritykset ovat tervetulleita.

 

Mikäli et pääse osallistumaan seminaareihin, mutta haluat olla näkyvissä, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi Power Point -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 20.3.2018 mennessä Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi, puh. +358 40 634 2075. Voit myös toimittaa tulostetut diat osoitteeseen Uudenmaankatu 16 B, 00121 Helsinki.

 

Tervetuloa mukaan!

avaa sulje