Naisyrittäjien verkostoitumistilaisuus tuotti uusia liiketoiminta-aihiota Suomen, Pakistanin ja Sri Lankan välille

2.11.2021

Finnpartnership järjesti 7.10. yhdessä yhteistyökumppaniensa (ulkoministeriö, International Trade Centre, Suomen Yrittäjänaiset ja Suomen Pakistanin-kunniakonsulaatti) digitaalisen tietoiskun ja verkostoitumisseminaarin naisyrittäjille ja naisjohtoisille yrityksille Suomesta, Pakistanista ja Sri Lankasta. Tilaisuudessa jaettiin tietoa yhteistyömahdollisuuksista, käytettävissä olevista rahallisista ja muista palveluista yritysyhteistyön käynnistämiseen. Tämän jälkeen yritykset kohtasivat toisiaan ennakkoon sovituissa sekä tilaisuuden aikana sovituissa kahdenvälisissä B2B-tapaamissa. Tilaisuus saattoi yhteen yli 40 naisvetoista yritystä esim. tekstiili-, käsityö-, IT- ja palvelualoilta, ja synnytti lukuisia lupaavia aihioita kaupallisen yhteistyön käynnistämiseen.

Tapahtuman avulla tuettiin sukupuolten välistä tasa-arvoa, jonka edistäminen kuuluu myös Finnpartnershipin strategisiin tavoitteisiin.

Tilaisuutta varten luotiin tapahtuma-alusta, jossa rekisteröityneet osallistujat voivat tutustua toistensa profiileihin sekä lähettää toisilleen viestejä. Tapahtuma-alusta säilyy avoinna huhtikuulle 2022 asti, ja alustalle voivat rekisteröityä myös sellaiset naisyrittäjät ja naisjohtoiset yritykset, jotka eivät olleet rekisteröityneet itse tapahtumaan. Voit siis luoda itsellesi profiilin ja aloittaa verkostoitumisen mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa vaivatta vaikka tänään!

Finnpartnership ja muut järjestäjät voivat tukea palveluidensa avulla yhteistyötä tilaisuuden kohdemaiden välillä. Voit tutustua palveluihin nettisivuilta löytyvän tallenteen sekä esitteiden kautta!

Kiitos kaikille osallistujille, ja toivotamme uudet naisyrittäjät/naisjohtoiset yritykset lämpimästi tervetulleeksi liittymään tapahtuma-alustalle verkostoitumaan!