Menestyksekkäästi Afrikan markkinoille tänä vuonna? Ilmoittaudu mukaan Remodeen!

Remode esittelydia/intro slide

8.4.2021

Kaksi paikkaa vielä vapaana! Hyppää mukaan ainutlaatuiselle matkalle: kuinka Nigerian, Kenian ja Senegalin markkinoille mennään menestyksekkäästi. Remode on market entry -kiihdyttämö, joka luo sinulle kumppanuuksia, kehittää osaamistasi ja kehittää uusia toimintamalleja, jotta voimme yhdessä luoda maailmaan positiivista muutosta. Remode tukee suomalaisia ja afrikkalaisia yrityksiä sekä organisaatioita bisneksen ja vaikuttavuuden kasvattamisessa.

Ohessa kolme esimerkkiä, minkälaisten yritysten ja projektien kanssa Remode työskentelee tällä hetkellä:

TAUKO oli rakkautta ensi silmäyksellä: helsinkiläinen kestävällä tavalla muotivaatteita valmistava design-talo, joka haluaa asiakkaikseen planeettamme hyvinvoinnista välittäviä ihmisiä.  Remoden kanssa TAUKO etsii Nigeriasta ja Senegalista parhaita mahdollisia partnereita, joiden kanssa skaalata TAUON luoman valmistusmetodin vaikutuksia vaateteollisuudessa.

5ive Africa on kenialainen markkinointitoimisto, joka haluaa luoda seuraavan sukupolven markkinointiratkaisut Keniaan. Henkilöstön kouluttaminen ja laajentuminen Kenian ulkopuolelle ovat 5ive:n selkeät tavoitteet. Näitä tavoitteita tavoitellaan nyt yhdessä Remoden ja mm. suomalaisen Måndagin kanssa.

Måndag on paljon enemmän kuin luova toimisto: markkinointikampanjoiden sijaan he luovat tulevaisuutta. He uskovat vahvasti, kuten me Remodellakin, että maailman muuttaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Liittymällä mukaan Remodeen, Måndag on viemässä heidän Pohjoismaissa (ja Lähi-idässä) saavutetut menestystarinat Afrikan mantereelle.

Koetko tarvitsevasi apua Afrikan markkinoille menemisessä? Tutustu Remodeen ja ota yhteys Pierre Jallowiin tai Oki Tågiin (yhteystiedot tämän presentaation lopussa). Remoden ovat luoneet WeBridge, Trainshare ja Måndag yhteistyössä Finnpartnershipin kanssa.