Marraskuussa Finnpartnership suuntaa Bangladeshiin, Bhutaniin ja Nepaliin – pysy kuulolla!

29.5.2019

Finnpartnership ja Suomen suurlähetystöt järjestävät marraskuussa 2019 Doing Business with Finland -seminaarit Bangladeshissa (Dhaka, 17.11.), Bhutanissa (Paro, 20.11.) ja Nepalissa (Kathmandu, 22.11.).

Seminaarit ovat suomalaisyrityksille erinomainen tilaisuus tavata potentiaalisia liiketoimintakumppaneita sekä tutustua paikallisiin markkinoihin. Seminaarit tulevat keskittymään 2-4 toimialaan, jotka tarkentuvat lähiaikoina.

Mikäli olet kiinnostunut liiketoiminnan aloittamisesta Bangladeshissa, Bhutanissa tai Nepalissa, merkitse tilaisuudet kalenteriisi ja seuraa tulevia uutiskirjeitämme!

Lisätietoa Doing Business with Finland -seminaareista saa Birgit Nevalalta (birgit.nevala@finnpartnership.fi) ja 24.6. jälkeen Patrik Bredbackalta (patrik.bredbacka@finnpartnership.fi)

Huom.! Organisaatiollasi on matkan yhteydessä mahdollisuus osallistua myös Nepal Go -yhdistyksen järjestämään innovaatio-bootcampiin Nepalin Pokharassa 24.–28.11. Bootcamp soveltuu erityisen hyvin liiketoimintahaasteesi kääntämisessä Nepalin markkinoille sopiviksi liiketoimintaideoiksi ja -malleiksi. Intensiivisen bootcamp-viikon aikana paikalliset monitieteiset tiimit ideoivat ongelmiisi innovatiivisia ja markkinakelpoisia ratkaisuja ja tekevät puolestasi tehokkaasti alkuvaiheen markkinatutkimusta, kannattavuusanalyysia ja liiketoimintasuunnittelua. Saat kosketuksen paikalliseen liiketoimintatodellisuuteen, arvokkaita paikallisia kontakteja sekä tietoa investointimahdollisuuksista Nepalin markkinoille. Lisää tietoa bootcampista osoitteessa: https://www.nepgo.com/bootcamp/.