Malesialaiset etsivät sahatavaraa huonekaluteollisuuden tarpeisiin – Tule tapaamaan yritysdelegaatiota!

Malesialainen huonekaluteollisuuden delegaatio saapuu Suomeen elokuussa 12.8.2019. Kyseessä on vastavuoroinen vierailu. Finnpartnership järjesti viime vuoden lokakuussa Malesian Kuala Lumpurissa ja Penangissa kaksi Doing Business with Finland -seminaaria ja pyrki näillä tapahtumilla puolestaan edistämään suomalaisyritysten pitkäaikaista yhteistyötä mm. koulutuksen, ICT:n  ja terveysteknologian aloilla.

Malesia ei ole sahatavaran osalta Suomen suurimpia kauppakumppaneita, vuodessa sahatavaraa myydään Suomesta Malesiaan noin 12.000 m3. Huonekaluteollisuudella on kuitenkin Malesiassa ja naapurivaltioissa muhkeat kasvunäkymät, ja malesialaiset ostavat kohtalaisia määriä sahatavaraa myös muualta Euroopasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta.

Finnpartnership kutsuu suomalaisia sahoja tapaamaan malesialaisyrityksiä puolen päivän mittaiseen Matchmaking -tapaamiseen 12.8. Helsinkiin. Tarkka paikka, aikataulu ja ohjeet ilmoitetaan osallistujille lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittautumiset Senni Muiniekalle: senni.muiniekka@finnpartnership.fi

Delegaatio on myös kiinnostunut vierailemaan joissakin kohteissa, jotka ovat lyhyehkön matkan päässä Helsingistä. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös suomalaisen huonekalualan yritykset, joita kiinnostaa alihankinta tai yhteisyritys Malesiassa. Näihin toimintoihin voi hakea Finnpartnershipin tukirahaa. Tietoa tulevista hakemustyöpajoista, jotka tarjoavat tiiviin käyttöoppaan liikekumppanuustukeen, löydät täältä.