Liikekumppaneita Norsunluurannikolta ja Senegalista? Hyödynnä Doing Business with Finland -seminaarit ja eLearning Africa -konferenssi lokakuussa!

6.6.2019

Finnpartnership osallistuu eLearning Africa -konferenssiin (23.-25.10.) Abidjanissa Norsunluurannikolla ja järjestää Doing Business with Finland -seminaarit Abidjanissa ja Senegalin Dakarissa lokakuussa 2019. Seminaarit ja eLearning Africa -konferenssi ovat suomalaisyrityksille erinomainen tilaisuus tavata potentiaalisia liiketoimintakumppaneita sekä tutustua paikallisiin markkinoihin.

Norsunluurannikolla järjestetään 23.-25. lokakuuta opetusalan konferenssi eLearning Africa. Konferenssi kokoaa yhteen yksityisen ja julkisen puolen opetussektorin toimijoita eri puolilta mannerta. Finnpartnership osallistuu konferenssiin yhdessä Opetushallituksen Education Finland -ohjelman kanssa konseptinsa mukaisella ”Meeting Point” -messuosastolla, jota suomalaisyritykset voivat käyttää maksutta pienimuotoisena kohtaamis- ja esittelypaikkanaan. Education Finland toimii eLearning Africa -konferenssin osalta delegaatiomatkan järjestäjänä. Lisätietoja delegaatiosta voi tiedustella Ville Pennaselta, ville.pennanen@oph.fi, puh. +358 295 331 724. Mukaan delegaatioon voi ilmoittautua täällä.

Abidjanin Doing Business with Finland -seminaari tullaan todennäköisesti järjestämään päivää ennen eLearning Africa -konferenssia, tiistaina 22.10. ja Dakarin seminaari maanantaina 28.10. Molemmissa seminaareissa yhtenä fokussektorina on koulutus, muut fokussektorit ilmoitetaan pian Finnpartnershipin verkkosivuilla.

Mikäli olet kiinnostunut tulevasta matkastamme ja haluat kuulla siitä lisää, olethan yhteydessä Kaisa Arkkilaan (kaisa.arkkila@finnpartnership.fi) tai Hanna Viitalaan (hanna.viitala@finnpartnership.fi).

avaa sulje