Liikekumppaneita Guyanasta ja Surinamesta? Hyödynnä Doing Business with Finland -seminaarit helmikuussa!

10.12.2019

Finnpartnership ja ulkoministeriö järjestävät helmikuussa 2020 Doing Business with Finland -seminaarit Surinamessa ja Guyanassa. Surinamen seminaari järjestetään pääkaupungissa Paramaribossa 10.2.2020 ja Guyanan seminaari pääkaupungissa Georgetownissa 12.2.2020.

Seminaarit ovat suomalaisyrityksille erinomainen tilaisuus tavata potentiaalisia liiketoimintakumppaneita sekä tutustua paikallisiin markkinoihin. Maat tarjoavat pienen kokonsa ja englanninkielisen liiketoimintaympäristönsä ansiosta hyvän sillanpään Latinalaiseen Amerikkaan ja Karibialle. Seminaarit tulevat keskittymään muutamaan toimialaan, jotka ovat:

 

  • koulutus
  • ICT
  • satamaliiketoiminta
  • vihreä talous, ml. kestävä metsätalous

Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin Surinameen. Surinamen viisumin saa joko saavuttaessa Paramaribon lentokentältä tai etukäteen haettuna Surinamen suurlähetystöstä Haagista: http://www.consulaatsuriname.nl. 10.1. mennessä Finnpartnershipille ilmoittautuneiden yritysten edustajat voivat toimittaa viisumihakemuksensa ulkoministeriön kautta, yhteyshenkilö Sanna Tavi (sanna.tavi@formin.fi)

Guyanaan ei tarvita viisumia.

Mikäli olet kiinnostunut tulevasta matkastamme ja haluat kuulla siitä lisää, olethan yhteydessä Hanna Viitalaan (hanna.viitala@finnpartnership.fi) tai Kaisa Arkkilaan (kaisa.arkkila@finnpartnership.fi).

Tervetuloa mukaan!

 

Jos et pääse mukaan, voit myös lähettää esittelyn yrityksesi tarjoamasta ja kumppanuustoiveestasi Finnpartnershipin esiteltäväksi. Yhdistämme sopivat keskustelukumppanit seminaarin jälkeen. Yritysdiojen lähettäminen on myös helppo ja tehokas keino löytää yrityksellesi bisneskumppani.

Ohjeet esittelymateriaalin lähettämiseen:

Lähetä omasta organisaatiostasi max. kaksi Power Point -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden tahojen kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Deadline esittelydiojen lähettämiselle on keskiviikko 29.1.2020. Ilmoitettu deadline on ehdoton. Lähetä esittelydiat Hanna Viitalalle (hanna.viitala@finnpartnership.fi) tai Kaisa Arkkilalle (kaisa.arkkila@finnpartnership.fi) sähköpostitse PowerPoint -muodossa.