Koulutusalan yritys: käynnistä liiketoiminta Egyptissä tai muualla Afrikassa, osallistu EduCairo-konferenssiin yhdessä Finnpartnershipin ja Opetushallituksen kanssa!

10.1.2019

Koulutusalan, ja erityisesti digitaalisten koulutusratkaisujen kysyntä kasvaa Egyptissä ja koko Afrikassa. Egyptissä vuosi 2019 on julistettu koulutuksen vuodeksi. Finnpartnership, Opetushallitus ja Suomen suurlähetystö Kairossa tarjoavat huhtikuun alussa suomalaisille koulutusalan yrityksille ja organisaatioille erinomaisen mahdollisuuden esitellä toimintaansa kansainvälisessä koulutusalan ammattitapahtumassa EduCairo-konferenssissa.

EduCairo’19 järjestetään 4.-6.4. Hurghadassa, Punaisenmeren rannalla. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma tuo yhteen päättäjiä, hallinnon edustajia, yrityksiä ja rahoittajia tapaamaan toisiaan ja löytämään keinoja yhteistyön käynnistämiseksi. Finnpartnership tarjoaa tapahtumassa suomalaisyrityksille jo tutuksi tulleen ”Meeting Point”- messuosaston, jossa voi olla pienimuotoisesti esillä veloituksetta Finnpartnershipin ja Opetushallituksen kanssa tai vaihtoehtoisesti voi ottaa oman osaston, joiden kohtuulliset hinnat löytyvät liitteestä.

Finnpartnership järjestää mahdollisesti EduCairon yhteydessä myös Doing Business with Finland-sivutapahtuman, joka tarjoaa suomalaisyrityksille kohdennetusti tilaisuuden tavata konferenssiosallistujien joukosta juuri ne relevanteimmat kumppaniehdokkaat.

EduCairossa keskeisenä osana ovat suomalaiset yritykset ja -organisaatiot, joiden osaamista arvostetaan laajalti; esimerkiksi osa tapahtuman puhujista on suomalaisia koulutuksen asiantuntijoita. Vuonna 2019 konferenssin erityisteemana ovat digitaaliset opetusratkaisut.

Opetushallitus koordinoi EduCairon delegaatiomatkaa, johon voi liittyä jo nyt: https://link.webropolsurveys.com/S/FAAF50DD8EBAAAC2. Lisätietoa Opetushallituksen delegaatiosta ja oheisohjelmasta saa Ville Pennaselta, ville.pennanen@oph.fi.

Messutapahtuman osallistumismaksusta (600 dollaria sisältäen majoituksen) jokainen vastaa itse. Jokainen vastaa myös itse omista matkakuluistaan. Kuluihin voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea, jos projektilla voidaan katsoa tulevaisuudessa olevan vientiä syvempi etabloitumistarkoitus, kuten esim. yhteisyrityksen perustaminen paikallisten kanssa. Parhaiten hakumenettely selkiää Finnpartnershipin hakemustyöpajoissa, joita on tarjolla kuukausittain, vuorotellen englanniksi ja suomeksi. Koko vuoden työpajakalenteri on jo tarjolla kotisivuillamme. Tervetuloa!

EduCairon jälkeen on mahdollista päästä tapaamaan koulutusalan toimijoita pääkaupunki Kairossa ja mahdollisesti myös Tunisian pääkaupunki Tunisissa. Teemme Suomen suurlähetystöjen kanssa parhaillaan työtä ohjelmien kokoon saattamiseksi. Lisää tietoa seuraavassa uutiskirjeessämme.

 

Nähdään EduCairo-konferenssissa 4.-6.4.!

 

P.S. Mikäli et pääse osallistumaan messuille, mutta haluat olla esillä ja löytää itsellesi yrityskumppanin, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi (englanninkielistä) PowerPoint -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa. Diojen lähettämisen ehdoton deadline on 24.3.2019.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

 

Lisätietoa:

Patrik Bredbacka, Finnpartnership patrik.bredbacka@finnpartnership.fi, 0405458447

 

 

avaa sulje