Keväällä Finnpartnershipissa tapahtuu paljon – tarraudu kiinni kehittyvien markkinoiden vauhdikkaaseen kasvuun!

1.2.2018

Keväällä Finnpartnershipissä tapahtuu paljon! Nyt lähdetään joukolla Keniaan, Sambiaan, Namibiaan ja Botswanaan sekä tuodaan vastavuoroisesti maailman makujen tarjontaa Suomeen Gastro-messuille. Yhteistyöllä ja vastavuoroisuudella saadaan aikaan kasvua ja positiivista kehitystä molempiin suuntiin! Lue lisää tapahtumista ja hyödynnä mahdollisuudet tarrautua kiinni kehittyvien markkinoiden vauhdikkaaseen kasvuun.

Gastro-messut

Kenia: Nairobin innovaatioviikko ja Doing Business with Finland -seminaari

Sambian Agritech Expo

Kaikkiin kevään Afrikan tapahtumiin ehtii vielä mukaan ja rahoitusmahdollisuudesta saa tietoa hakemustyöpajassamme 15.2., johon ilmoittautuminen umpeutuu 10.2.

 

HUOM! Afrikan tapahtumiin voi osallistua myös lähettämällä oman markkinointimateriaalinsa Finnpartnershipin esiteltäväksi:

Jos haluat, että esittelemme yrityksesi tuotteen tai palvelun, lähetä siitä kahden (2) Powerpoint-kalvon mittainen esitys. Kalvoista tulee ilmetä:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely
2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot (tähän ei riitä webbisivu). Yhdistämme keskustelut aina henkilökohtaisesti ja yhteydenottoihin täytyy olla valmis vastaamaan
3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Voit myös tuoda tai lähettää yrityksesi esitteitä jaettavaksi seminaareissa (max. 50 kpl) osoitteeseen Uudenmaankatu 16 A, 00121, Helsinki.

 

Kenia: Lähetä kalvot sähköpostilla viimeistään 26.2.2018 osoitteeseen patrik.bredbacka[at]finnpartnership.fi.

Sambia, Namibia ja Botswana: Lähetä kalvot osoitteeseen kaisa.arkkila[a]finnpartnership.fi

avaa sulje