Jordan Innovation Program käynnistyy maaliskuussa – ilmoittaudu mukaan!

23.2.2021

Jordan Innovation Program banneri

Jordan Innovation Program on Ultrahackin ja VentureX:n vetämä ja mm. Business Finlandin ja Finnpartnershipin tukema ohjelma, joka pyrkii tuomaan suomalaisia teknologiaratkaisuja yhteen ratkomaan Jordaniassa olevien pakolaisten ja haavoittuvaisten yhteisöjen kohtaamia haasteita. Ohjelman fokuksessa ovat terveys- ja koulutussektorit.

Ohjelman kautta suomalaisyritykset saavat mahdollisuuden:

  • verkostoitua paikallisten jordanialaisten kumppanien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa
  • kehittää ratkaisuja paikallisten sidosryhmien kanssa
  • saada paremman ymmärryksen markkinoista
  • rakentaa tiekartan markkinoille pääsyyn

Ohjelmassa mukana olevat yritykset saavat myös Business Finlandilta ja Finnpartnershipilta tukea relevantin rahoituksen löytämiseksi ja hakemiseksi.

Ohjelman päätavoitteet, jotka myös linkittyvät YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (Sustainable Development Goals, SDGs), ovat:

  • Rakentaa ja tukea uusia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille Jordaniassa ja laajemmin MENA (Middle East North Africa) -alueella
  • Tarjota mahdollisuuksia voimaannuttaa Jordaniassa olevia pakolaisia innovatiivisten ratkaisujen kautta, jotka pyrkivät vastaamaan pakolaisnaisten ja -tyttöjen kohtaamiin haasteisiin

Jordan Innovation Programin johdantowebinaari järjestetään keskiviikkona 3.3.2021. Ensimmäinen työpaja järjestetään puolestaan 30.3.2021. Ohjelmaan ilmoittautumisen deadline on 18.3.2021.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu johdantowebinaariin tämän linkin kautta!