Ilmoittaudu hybridinä järjestettävään Doing Business with Finland -seminaariin ja tapaa nigerialaisia yrityksiä ja mahdollisia kumppaneita koulutus- ja kiertotaloussektoreilta!

5.11.2021

Finnpartnership järjestää yhteistyössä Lagosin kauppakamarin (Lagos Chamber of Commerce & Industry, LCCI) puolipäiväisen Doing Business with Finland (DBF) -seminaarin Nigerian Lagosissa 25.11.2021. Tapahtuman fokussektorit ovat koulutus ja kiertotalous. LCCI tulee myös esittelemään toimintansa fokuksen ja tulevat suunnitelmat näiden sektoreiden ympärillä. Lisäksi tapahtumaan sisältyy Importing to Finland -osio paikallisille yrityksille.

Hybriditapahtuma mahdollistaa suomalaisten yritysten osallistumisen tapahtumaan virtuaalisesti paikallisten osallistujien osallistuessa tilaisuuteen paikan päällä Lagosissa. DBF-seminaari järjestetään Nordic Nigeria Connect -tapahtuman sivutapahtumana.

Osallistuminen DBF-seminaariin on ilmaista.

Suomalaiset toimijat ovat myös tervetulleita live-tapahtumaan, mutta kattavat tässä tapauksessa itse matka- ja majoituskustannukset.

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai haluat ilmoittautua mukaan, ole yhteydessä Axel Sointuun.

Kaikkia suomalaistoimijoita, jotka osallistuvat virtuaalisesti, pyydetään toimittamaan kaksi PowerPoint-diaa seuraavilla tiedoilla:

  • Organisaation nimi
  • Lyhyt esittely tuotteesta / palvelusta + kuva
  • Lyhyt kuvaus yhteistyöstämuodoista, joista on kiinnostunut
  • Yhteystiedot!

Ohjeet materiaalin luomiselle löydät tästä.

 

Tervetuloa mukaan!