Huomio Ugandan maaliskuun tilaisuudesta kiinnostuneet ja mukaan lähtevät paikkatietoalan yritykset! Kampalan sijaan tilaisuus järjestetään 25.3. Entebbessä

5.3.2020

IGAD-maiden (Djibouti, Eritrea, Etelä-Sudan, Etiopia, Kenia, Somalia, Sudan ja Uganda) kokoontuminen 23.-25.3. Ugandan Kampalassa on siirtynyt järjestettäväksi Entebbessä (lentokenttäkaupungissa). Myös suomalaisten paikkatietoalan yritysten ja IGAD-maiden edustajien tapaaminen on siirretty Entebbeen, ja tapahtuu hieman alkuperäistä tapahtumaa pienimuotoisempana. Tapahtuma tarjoaa edelleen loistavan tilaisuuden suomalaisille paikkatietoalan yrityksille päästä esittelemään ratkaisujaan suoraan kohdeyleisölle. Finnpartnership esittelee automaattisesti SDG Booster -yhteistyössä mukana olleet yritykset ja yhdistää nämä keskusteluyhteyteen kiinnostuneiden paikallisten tahojen kanssa tilaisuuden jälkeen.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan Entebben tilaisuuteen, ota pikaisesti yhteyttä Juho Korkiakoskeen (juho.korkiakoski@finnpartnership.fi).

Haluatko lähettää mukaan yrityksesi esityksen Entebben tilaisuuteen? Lue lisää täältä!