Haluatko näkyvyyttä tai etsitkö liikekumppania Keniasta tai Ruandasta? Hyödynnä Doing Business with Finland –seminaarit maaliskuussa!

12.1.2018

 

Finnpartnership on mukana Team Finland-yhteistyössä rakentamassa 5.-9.3. Nairobin Innovaatioviikkoa, jossa Suomi on nostettu erityisesti esiin uusien innovaatioiden näkökulmasta. Osana innovaatioviikkoa Nairobissa järjestetään Doing Business with Finland -seminaari, joka avaa suoria liikeneuvotteluja suomalaisyritysten ja kehittyvien maiden yritysten välille. Viikon päätteeksi järjestetään Doing Business with Finland -seminaari myös Ruandassa.


Osallistujaksi Nairobin innovaatioviikoille, bisneskumppaneita tapaamaan Doing Business with Finland-tapahtumaan?

Lähde suomalaisdelegaation mukaan Nairobin Innovaatioviikolle! Ohjelmassa on tarjolla esim. suomalaisille ja kenialaisille yrityksille järjestettävä Doing Business with Finland –seminaari.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet ovat löydettävissä vierailusta vastaavan Business Finlandin julkaisemasta kutsusta. Business Finland vastaa myös matkaa koskeviin tiedusteluihin.

 

Lue lisää Nairobin innovaatioviikosta.

 

Haluatko, että esittelemme yrityksesi puolestasi Keniassa ja Ruandassa?

Mikäli bisnes Keniassa tai Ruandassa kiinnostaa, muttet pääse mukaan innovaatioviikolle, voit myös lähettää esittelymateriaalisi Finnpartnershipille, joka voi esitellä yrityksesi Doing Business with Finland -seminaarissa (ks. ohje alla).

Kenian ja Ruandan tilaisuuksissa esitellään maatalous- ja metsäsektorin suomalaisyrityksiä.

Jos haluat, että Finnpartnership esittelee yrityksesi tuotteen tai palvelun, lähetä siitä kahden (2) Powerpoint-kalvon mittainen esitys. Kalvoista tulee ilmetä:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely
2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot (tähän ei riitä webbisivu). Yhdistämme keskustelut aina henkilökohtaisesti ja yhteydenottoihin täytyy olla valmis vastaamaan
3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.
Lähetä kalvot sähköpostilla viimeistään 26.2.2018 osoitteeseen patrik.bredbacka[at]finnpartnership.fi. Voit myös tuoda tai lähettää yrityksesi esitteitä jaettavaksi seminaareissa (max. 50 kpl) osoitteeseen Uudenmaankatu 16 A, 00121, Helsinki.

 

Lisätietoa:

Patrik Bredbacka
patrik.bredbacka@finnpartnership.fi

040 545 8447

 

Juho Korkiakoski
juho.korkiakoski@finnpartnership.fi

040 660 4812

avaa sulje