Haemme ratkaisuja Sambiaan energia-alalle ja maatalouteen!

7.2.2019

Etsitkö jakelijaa, jälleenmyyjää tai yhteisyrityskumppania Sambiasta? Löydä kumppani vaivatta ja veloituksetta lähettämällä Finnpartnershipille 2 PowerPoint-dian markkinointimateriaali yrityksestäsi ja tuotteestasi. Me haravoimme sopivia kumppaneita puolestasi!

Huhtikuussa (8.-13.4.2019) järjestettävä Finnish Week of Business in Zambia tarjoaa suomalaisyrityksille mahdollisuuden tutustua Sambian markkinoihin ja löytää potentiaalisia kumppaneita mm. energian ja maatalouden sektoreilta. Tapahtuman järjestää Sambian Team Finland yhteistyössä Finnpartnershipin, SME Aisle -projektin ja Accelerated Growth for SMEs -ohjelman kanssa.

 

Mikäli haluat, että Finnpartnership esittelee energia- tai maatalousalan yrityksesi puolestasi ja yhdistää sinut potentiaalisiin kumppaneihin, olethan yhteydessä Kaisa Arkkilaan, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi.

Kahteen englanninkieliseen esittelydiaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Lähetä PowerPoint-muotoiset esittelydiat 27.3. mennessä Kaisa Arkkilalle, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi. Finnpartnership esittelee matkalla enintään 10 suomalaisyritystä.