Haemme Finnpartnership-liikekumppanuusohjelmaan hankeanalyytikkoa (Programme Officer) 

15.12.2021

Haemme Finnpartnership-liikekumppanuusohjelmaan hankeanalyytikkoa (Programme Officer).

Toimit: osana hankekäsittelytiimiä, jonka päätehtävänä on analysoida ja laatia lausuntoja liikekumppanuustukihakemuksista ulkoministeriölle. Hankeanalyysi sisältää hankkeiden taloudellisten ja kehityspoliittisten lähtökohtien arvioinnin. Työ sisältää myös liikekumppanuustukiohjelman edustamista ja siitä tiedottamista sekä koti- että ulkomaisissa tilaisuuksissa sekä pääosin yrityshakijoista koostuvan asiakaskunnan kouluttamista kehityspoliittisten tavoitteiden ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden sisällöistä ja käytäntöön viemisestä kaupallisissa hankkeissa.

Sinulla on: soveltuva, mieluiten laskentatoimea painottava korkeakoulututkinto, erinomainen suomen ja englannin kielen taito ja selviät mielellään myös ruotsin kielellä rutiininomaisista neuvontatehtävistä. Espanjan ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Odotamme, että sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot. Suomen kehityspolitiikan ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden tuntemus ja kokemus työ- tai vapaaehtoistehtävistä näihin liittyen katsotaan merkittäväksi eduksi. 

Tarjoamme: monipuolisen ja mielenkiintoisen määräaikaisen tehtävän nykyisen ohjelmakauden eli vuoden 2024 loppuun vakavaraisessa yrityksessä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä kehittymiseen. Toivomme, että voit ottaa vastaan tehtävän tammikuun alkupuolella. 

Kysymyksiin vastaa 21.12. ja 27.-28.12. klo. 10.00 – 14.00 ohjelmajohtaja Birgit Nevala puh. 044 357 0811

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen mieluiten saman tien, mutta viimeistään 31.12. mennessä alla olevan linkin kautta.

Hae tehtävää tämän linkin kautta!