Finnpartnershipin osaston tunisialaistuotteet herättivät paljon kiinnostusta Habitaressa

17.9.2019

Finnpartnership osallistui Habitare-messuille (11.-15.9.2019) omalla messuosastollaan messujen Eettisellä alueella. Osaston tämän vuoden teemana oli Tunisia, ja osasto ja sen upeat keramiikka- ja kodintekstiilituotteet herättivät paljon kiinnostusta messukävijöissä.

 

 

 

Tunisiasta paikalla oli kaksi organisaatiota: Sejnenia, ikiaikaisten perinteiden mukaisia keramiikkatuotteita valmistava naisten yhteisö, jonka käsityöperinne on hiljattain lisätty UNESCOn kulttuuriperintölistalle, sekä L’art du Luxe, jonka laadukkaisiin käsityötuotteisiin kuuluvat erilaiset kodintekstiilit, muun muassa matot ja koristetyynyt. Finnpartnership valitsi kyseiset toimijat osastolleen tukemaan globaalin naisten käsityöläisyrittäjyyden esiinmarssia.

 

 

Osaston tuotteet saivat osakseen paljon kiinnostusta. Molemmat toimijat etsivät tällä hetkellä jälleenmyyjää Suomesta. Mikäli olet kiinnostunut tuotteista ja haluat kuulla niistä lisää, olethan yhteydessä Finnpartnershipiin (Kaisa Arkkila, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi), joka voi yhdistää yrityksesi paikalla olleisiin tunisialaistoimijoihin. Lisää kuvia tuotteista löydät toimijoiden Instagram-tileiltä: L’art du Luxe ja Sejnenia. Muistathan, että eettisen tuonnin käynnistämiseen on mahdollista hakea Finnpartnership-liikekumppanuustukea – lue lisää täältä!

 

Finnpartnershipin osastolla oli esillä myös Matchmaking-tietokannan yrityksiä sisustus- ja huonekalualalta, jotka etsivät liikekumppania Suomesta

 

Finnpartnershipin osastoa olivat mukana tukemassa Suomen suurlähetystö Tunisissa sekä Tunisian Suomen suurlähetystö.

Finnpartnership haluaa kiittää yhteistyökumppaneitaan ja messuosallistujia onnistuneista messuista!