Finnpartnershipin järjestämä Doing Business with Finland -seminaari Nairobissa oli menestys

28.3.2018

 

Finnpartnership osallistui Nairobin innovaatioviikoille ja järjesti yhteistyössä Suomen Nairobin suurlähetystön ja  Kenian yksityissektorin liiton KEPSAn kanssa Doing Business with Finland -seminaarin 6.3.2018. Sekä messut että DBF-seminaari olivat erittäin onnistuneet. Doing Business with Finland -seminaari, joka keräsi yhteensä yli 100 osallistujaa paikallisista ja suomalaisista yrityksistä, keskittyi etenkin maatalous-, metsä- ja bioenergiasektoreihin. Finnpartnership esitteli seminaarissa Doing Business with Finland -konseptin mukaisesti myös suomalaistoimijoita, jotka eivät päässeet paikalle. Seminaarin seurauksena avattiinkin kymmeniä uusia keskusteluyhteyksiä suomalaisten ja kenialaisten yritysten välille.

 

Suomen messuosasto herätti kiinnostusta innovaatioviikoilla. Kuva: Finnpartnership

 

Doing Business with Finland -seminaarissa etsittiin suomalaisia ratkaisuja ja yhteistyömahdollisuuksia. Kuva: SL Nairobi

 

Nairobin Suomen suurlähetystön verkkosivuille on kirjoitettu kattava juttu Nairobin Innovaatioviikoista ja Doing Business with Finland -seminaarista.  Juttu on luettavissa täällä.

 

Finnpartnership järjestää kevään aikana Doing Business with Finland -seminaarit vielä Sambiassa (11.4.), Botswanassa (17.4.) ja Namibiassa (19.4.). Vielä ehdit mukaan – jos et itse pääse paikalle, Finnpartnership voi esitellä yrityksesi puolestasi, kun lähetät meille PowerPoint-diat 2.4. mennessä. Lue lisää.


avaa sulje