Finnpartnershipin ja BEAMin toukokuun SDG-työpajassa luodaan ratkaisuja asumiseen ja kaupungistumiseen liittyviin ongelmiin – tule mukaan!

Tarjoaako organisaatiosi ratkaisuja esimerkiksi rakentamiseen, energiaan, sanitaatioon, puhtaaseen veteen tai muihin asumisen ja kaupungistumisen haasteisiin kehittyvissä maissa? Kiinnostavatko rahoituskanavat sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) tuomat mahdollisuudet?

Tule Finnpartnershipin ja BEAM:in yhteiseen ”Growth through SDGs”-työpajaan 23.5.! Työpajassa osallistujat saavat räätälöityjä työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen, oppivat argumentoimaan laajemmin oman liiketoimintansa kehitysvaikutuksia ja kuulevat niin kansainvälisistä kuin myös BEAM- ja Finnpartnership-ohjelmien tarjoamista jatkorahoitusmahdollisuuksista.

SDG-työpajan tavoitteena on rakentaa hankkeita ja konsortioita, joilla on mahdollisuuksia vaikuttaa kehitysmaiden asumiseen ja kaupungistumiseen liittyviin haasteisiin voittoa tuovan liiketoiminnan kautta. Työpajaan osallistuminen edellyttää jo olemassa olevaa kehitysmaaliiketoimintakokemusta sekä asumiseen tai kaupungistumiseen liittyvää tuotetta tai palvelua.

SDG-työpajassa käydään läpi palveluita osallistujien omissa kontekstissa ja siksi määräaikaan mennessä ilmoittautuminen ja ilmoittautumiskaavakkeen huolellinen täyttäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Työpaja järjestetään Helsingissä, Ruoholahden Tähdessä (Porkkalankatu 22 A) torstaina 23.5.2019 klo 9.00-13.30. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.5. täällä!

Työpaja järjestetään englanniksi. Tervetuloa!


Agenda

8:30 Coffee

9:00 Funding opportunities for impactful companies

9:30 Introductory impact pitch round

10:10 SDG’s and human rights as strategy

10:50 Coffee break

11:00 Impact clinic sessions

12.10 Market opportunities through International Financing Institutions (IFI’s)

12.40 Closing impact pitch round

13.00 Discussions, opportunity to talk with funding experts