Finnpartnership osallistuu Kasva ja Kansainvälisty! -tapahtumaan Hämeenlinnassa 26.3. Tule ja tapaa Finnpartnershipin asiantuntijat!

26.3.2020

Finnpartnership on mukana jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä Kasva ja kansainvälisty! -tapahtumassa, joka kerää Hämeenlinnan korkeakoulukeskukseen kasvusta ja kansainvälistymisesta kiinnostuneita yrityksiä ja yritystoimijoita. Tapahtuma järjestetään 26.3. klo 8:00 alkaen Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella osoitteessa Vankanlähde 9.

Finnpartnershipin asiantuntijat ovat tavattavissa tapahtuman rahoitusaamupäivässä, jonne kaikki liikekumppanuustukirahoituksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan ja keskustelemaan kehittyville markkinoille suuntautuvasta hankkeestaan! Tavattavissa ovat myös mm. Finnveran, Teollisuussijoituksen ja Business Finlandin edustajat.

Kasva ja Kansainvälisty! -tapahtuman rahoitusaamupäivä:
klo 8.00 Aamukahvit, c-aula

8.30–10.00 Rahoitusinfo, auditorio c

  • Hämeen ELY-keskus, Tuomo Kauha ja Olli Löyttyniemi
  • Business Finland, Marko Ylikorpi
  • TE-toimisto, Mari Pöysti
  • Finnvera, Tuomo Kauha
  • Finnpartnership, Senni Muiniekka ja Laura Kvarnström
  • Teollisuussijoitus, Jan-Patrick Haikkola

Rahoitusinfojen jälkeen päivä jatkuu elintarvikeviennin ja Kanta-Hämeeseen suuntautuvan ruokamatkailun teemojen ympärillä aina klo 16.00 saakka.

Lisätietoja ja tapahtumaan ilmoittautuminen löytyvät Linnan Kehitys Oy:n nettisivuilta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seuraavien tahojen kesken: Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Forssan yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, Hämeen yrittäjät, Linnan Kehitys Oy, Riihimäen tilat ja kehitys, Suomen yrittäjäopisto