Finnpartnership osallistuu Gastro Helsinki -messuille 14.-16.3.2018 – löydä maailma osastolta 6s5 ja hyödynnä rahallinen tukemme kehitysmaatuontiin!

10.1.2018

 

Finnpartnership osallistuu Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Gastro Helsinki -messuille 14.-16.3.2018.

Finnpartnership tarjoaa suomalaisille lukuisia kontakteja laajalla skaalalla erilaisia ruokatarvikkeiden tuottaviin kehitysmaatoimijoihin ympäri maailman. Tule pisteellemme (osasto 6s5) löytämään uusia kontakteja ja mahdollisia yhteistyökumppaneita yrityksistä, jotka etsivät tällä hetkellä maahantuojaa tai jakelijaa Suomesta. Esiteltävät toimijat ovat valmiita tarjoamaan sertifioituja tuotteita niin omalla kuin yhteistyökumppaninkin tuotemerkillä. Useiden tuotteiden saatavuus Suomessa on rajattua tai tuotteita ei löydy vielä markkinoilta.

Matchmaking-palvelumme kautta suomalaiskumppaneita etsii esimerkiksi orgaanisten luontaistuotteiden valmistajia Keski-Aasiasta ja Etelä-Amerikasta sekä sertifioituja eksoottisten hedelmien tuottajia, joiden tarjonta ulottuu niin puutomaateista pitayaan kuin keittobanaaniinkin. Suomen markkinoille yhteistyökumppania etsitään myös niin Afrikasta kuin Etelä-Amerikasta tuleville kahveille, ugandalaiselle teelle kuin ecuadorilaisille kansainvälisesti palkituille chilikastikkeille. Paikalla esiteltävät yritykset valikoituvat ja varmistuvat maaliskuun alussa.

Poikkea pisteellemme Gastro-messuilla, ja autamme kontaktoinnissa yritystänne kiinnostaviin tahoihin. Finnpartnership voi tukea myös rahallisesti liikekumppanuustuella suomalaisyrityksen tuontiin liittyviä alkuvaiheen selvityksiä. Järjestämme messujen aikana torstaina 15.3.2018 lyhyen Matchmaking-tilaisuuden Messukeskuksen kokoustiloissa, joissa kerromme lyhyesti myös rahallisesta liikekumppanuustuesta.

Nähdään Gastro-messuilla!

avaa sulje