Finnpartnership osallistuu Gastro Helsinki -messuille 11.-13.3.2020 – löydä maailma osastolta 6s46 ja hyödynnä rahallinen tukemme kehitysmaatuontiin!

6.3.2020

Finnpartnership osallistuu Messukeskuksessa järjestettäville Gastro Helsinki -messuille 11.-13.3.2020. Osastolla kerromme suomalaisyrityksille tarjoamastamme rahallisesta tuesta esim. hankintaketjujen vastuullisuuden selvittämiseen. Paikalla osastollamme on myös nepalilainen teealan yritys Gorkha Tea Estate Ltd., joka etsii tällä hetkellä jälleenmyyjiä Suomesta ja tarjoaa osastolla teemaistatuksia. Tervetuloa tutustumaan!

Finnpartnership tarjoaa suomalaisille rahoitusta ja lukuisia kontakteja laajalla skaalalla erilaisia ruokatarvikkeita tuottaviin kehitysmaatoimijoihin ympäri maailman. Tule pisteellemme (osasto 6s46) kuulemaan liikekumppanuustuki-rahoituksesta ja löytämään uusia kontakteja ja mahdollisia yhteistyökumppaneita yrityksistä, jotka etsivät tällä hetkellä maahantuojaa tai jakelijaa Suomesta. Esiteltävät toimijat ovat valmiita tarjoamaan sertifioituja tuotteita niin omalla kuin yhteistyökumppaninkin tuotemerkillä. Useiden tuotteiden saatavuus Suomessa on rajattua tai tuotteita ei löydy vielä markkinoilta.

Matchmaking-palvelumme kautta suomalaiskumppaneita etsivät tällä hetkellä mm. luksussuklaata tuottava yritys Boliviasta, laadukkaita mausteita valmistava yritys Nepalista sekä erilaisia kookostuotteita tuottava yritys Brasiliasta. Osastollamme pääset tutustumaan tarkemmin Matchmaking-palvelumme ruoka-alan yrityksiin ja niiden tarjontaan.

Poikkea messupisteellemme, kerro meille yrityksestäsi ja millaisista tuotteista olet kiinnostunut, ja autamme yritystäsi kontaktoinnissa kiinnostaviin tahoihin. Finnpartnership voi tukea rahallisesti liikekumppanuustuella esimerkiksi suomalaisyrityksen tuontiin liittyviä alkuvaiheen selvityksiä tai jo olemassa olevien hankintaketjujen auditointia. Lisätietoa saat messuilla ja kuukausittain järjestettävissä hakemustyöpajoissamme!

Nähdään osastolla 6s46!