Finnpartnership osallistuu Fastfood & Café & Ravintola -messuille 6.-7.3.2019 – löydä maailma osastolta 3k71 ja hyödynnä rahallinen tukemme kehitysmaatuontiin!

10.1.2019

Finnpartnership osallistuu Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Fastfood & Café & Ravintola -messuille 6.-7.3.2019.

Finnpartnership tarjoaa suomalaisille lukuisia kontakteja laajalla skaalalla erilaisia ruokatarvikkeiden tuottaviin kehitysmaatoimijoihin ympäri maailman. Tule pisteellemme (osasto 3k71) löytämään uusia kontakteja ja mahdollisia yhteistyökumppaneita yrityksistä, jotka etsivät tällä hetkellä maahantuojaa tai jakelijaa Suomesta. Esiteltävät toimijat ovat valmiita tarjoamaan sertifioituja tuotteita niin omalla kuin yhteistyökumppaninkin tuotemerkillä. Useiden tuotteiden saatavuus Suomessa on rajattua tai tuotteita ei löydy vielä markkinoilta.

Matchmaking-palvelumme kautta suomalaiskumppaneita etsii esimerkiksi orgaanisten luontaistuotteiden valmistajia Keski-Aasiasta ja Etelä-Amerikasta sekä sertifioituja eksoottisten hedelmien tuottajia, joiden tarjonta ulottuu niin puutomaateista pitayaan kuin keittobanaaniinkin. Suomen markkinoille yhteistyökumppania etsitään myös niin Afrikasta kuin Etelä-Amerikasta tuleville kahveille, ugandalaiselle teelle kuin ecuadorilaisille kansainvälisesti palkituille chilikastikkeille.

Poikkea messupisteellemme, ja autamme kontaktoinnissa yritystänne kiinnostaviin tahoihin. Finnpartnership voi tukea myös rahallisesti liikekumppanuustuella suomalaisyrityksen tuontiin liittyviä alkuvaiheen selvityksiä. Lisätietoa saat messuilla ja kuukausittain järjestettävissä hakemustyöpajoissamme!

Nähdään messuilla!

Lisätietoa messuista löytyy täältä ja messuille voi rekisteröityä osallistujaksi täällä.

avaa sulje