Finnpartnership kutsuu erityisesti Egyptistä ja Tunisiasta kiinnostuneita energia-, vesi- ja jätealan yrityksiä helmikuun hakemustyöpajaan silmällä pitäen huhtikuun matkaa

7.2.2019

Kiinnostaako Egypti ja Tunisia? Tule Finnpartnershipin helmikuun hakemustyöpajaan kuulemaan tietoisku maiden bisnesmahdollisuuksista sekä huhtikuussa Kairossa ja Tunisissa järjestettävistä vesi-, energia- ja jätealan Doing Business with Finland -seminaareista.

Finnpartnershipin hakemustyöpaja 21.2. on sisällöltään samanlainen kuin muut kuukausittaiset hakemustyöpajat: työpajassa käydään läpi esimerkiksi Finnpartnershipin liikekumppanuustuen hakuprosessia, kehitysvaikutuksia ja kansainvälisiä rahoitusmahdollisuuksia. Helmikuun työpaja sisältää kuitenkin myös kiinnostavan tietoiskun Egyptin ja Tunisian bisnesmahdollisuuksista, kun järjestöpuheenvuoron saapuu pitämään suomalaisten, pohjois-afrikkalaisten ja Lähi-idän yritysten yhteistyötä edistävä Arabian Finnish Business Forum ry.

Järjestöpuheenvuoro alustaa osaltaan Finnpartnershipin, Suomen suurlähetystöjen ja Finnish Water Forumin huhtikuun 2019 Doing Business with Finland -seminaareja Kairossa (8.4) ja Tunisissa (11.4.). Seminaarien fokussektoreina ovat vesi-, energia- ja jäteala, joita edustavilla suomalaisyrityksillä on seminaareissa erinomainen mahdollisuus löytää kumppaneita ja ottaa askeleita liiketoiminnan aloittamiseen Egyptin ja Tunisian markkinoilla. Helmikuun hakemustyöpajassa kerrotaan, miten Finnpartnershipin liikekumppanuustukea voi hakea kattamaan seminaarimatkojen kuluja. Hakemustyöpajan jälkeen jää hyvin aikaa toimittaa liikekumppanuustukihakemus ennen seminaareja.

Tunisissa järjestetään 11.4. myös käsityö- ja design-alan naisyrittäjiin fokusoitunut tuontiseminaari, johon suomalaisyritykset ovat tervetulleita mukaan. Helmikuun työpajassa opit, miten liikekumppanuustukea voi hakea myös tuontiseminaariin osallistumiseen.

Tervetuloa mukaan hakemustyöpajaamme 21.2. Egyptistä, Tunisiasta tai muista kehittyvistä maista kiinnostuneet organisaatiot! Ilmoittaudu hakemustyöpajaan viimeistään 13.2. täällä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Finnpartnershipin järjestämiin Egyptin Doing Business with Finland -seminaariin, Tunisian Doing Business with Finland -seminaariin tai Tunisiassa järjestettävään tuontiseminaariin.