Finnpartnership järjestää yhdessä ANIERMin kanssa Suomi-Meksiko-bisnesseminaarin 21.10.2021

12.8.2021

Finnpartnership järjestää yhdessä Meksikon kansainvälisen kaupan organisaation ANIERMin (The National Association of Importers and Exporters of the Mexican Republic) kanssa digitaalisen Suomi-Meksiko-bisnesseminaarin 21.10.2021. Tapahtuma keskittyy ruokatuotteiden tuontiin Meksikosta Suomeen, autoteollisuuden (esim. autojen osat) ja teknologian sektoreihin (sisältäen mm. elektroniikkalaitteet ja muuntajat, generaattorit, kodin elektroniikka) liittyviin vientimahdollisuuksiin sekä suomalaisten ja meksikolaisten yrityksien ja yksityisten koulujen yhteistyömahdollisuuksiin koulutussektorilla. Tilaisuuteen kutsutaan ANIERMin ja Finnpartnershipin toimesta meksikolaisia ja suomalaisia yrityksiä edellä mainituilta sektoreilta.

Tapaamisen tarkoituksena on saattaa yhteen toisilleen kiinnostavat yritykset ja synnyttää liikekumppanuuksia. Mikäli yritystapaamisten johdosta syntyy hankeaihioita, joissa tavoitellaan pitkäaikaista liiketoimintaa Meksikossa tai joissa halutaan aloittaa tuonti Meksikosta Suomeen, voi hankeselvityksiin hyödyntää Finnpartnershipin liikekumppanuustukea.

Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia, ja tapahtuma alkaa Suomen aikaa klo 17:00. Tarkemman alustavan agendan löydät tilaisuuden alustana käytettävältä Suomi-Meksiko-bisnesseminaarin nettisivulta.

Rekisteröityminen tilaisuuteen: https://www.businessmaker.fi/mexico-finland-business-seminar/index.php/en/register

Tilaisuuden yhteyshenkilöt: Senni Muiniekka (senni.muiniekka@finnpartnership.fi) ja Nikke Karjalainen (nikke.karjalainen@finnpartnership.fi).

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan Suomi-Meksiko -tilaisuuteen löytämään uusia kumppaneita!