Finnpartnership etsii konsultteja markkinaraporttien tuottamiseen

3.5.2018

Finnpartnership etsii tällä hetkellä tekijöitä neljälle eri markkinaraportille. Tavoitteena on tuottaa kehitysmaatoimijoille tietoa Suomen ICT-yhteistyömalleista ja koulutusalan ICT-tuotteista sekä luonnonkosmetiikan ja terveysvaikutteisten elintarvikkeiden markkinoista.

 

Etsimme tekijöitä seuraaville markkinaraporteille:

  1. Tieto- ja viestintäteknologian yhteistyömallit – (millaisia liikekumppaneita ja asiakkaita suomalaiset yritykset etsivät kehittyviltä markkinoilta, millaisia yhteistyömalleja suomalaisyritykset voisivat tarjota kehitysmaiden ICT-yrityksille)
  2. Koulutusalan ICT-tuotteet – (millaisia liikekumppaneita ja asiakkaita suomalaiset yritykset etsivät kehittyviltä markkinoilta, millaisia yhteistyömalleja suomalaisyritykset voisivat tarjota kehitysmaiden koulutusalan yrityksille)
  3. Terveysvaikutteiset elintarvikkeet – (markkinat Suomessa, millaiset raaka-aineet kiinnostavat)
  4. Luonnonkosmetiikka – (markkinat Suomessa, millaiset raaka-aineet kiinnostavat)

 

Markkinaraporttien toivotaan olevan mahdollisimman kattavia ja niissä tulee kuvata mm. toimialojen aiempaa kehitystä, trendejä sekä tulevaisuuden näkymiä ja mahdollisuuksia. Lisätietoa kehitysmaatuonnista ja jo tehdyistä raporteista löytyy Finnpartnershipin kotisivujen Kehitysmaatuonti-osiosta.

Toimeksiantoon valittavien henkilöiden toivotaan olevan sektorikohtaisia asiantuntijoita, joilla on kokemusta kansainvälisestä kaupasta kehitysmaista/kehitysmaalaisten yritysten kanssa. Ensisijaisesti etsimme toimijaa, joka tekee useamman markkinaraportin kerralla (1&2 tai 3&4). Huomioimme kuitenkin myös yksittäisten raporttien tekemisestä kiinnostuneet. Markkinaraporttien kieli on englanti. Yksittäisestä raportista maksettava korvaus on 2 340e (sis. alv).

Kiinnostuneita toimijoita pyydetään lähettämään CV ja lyhyt ehdotus raportin sisällöstä 12.6.2018 mennessä Marika Torkkelille (etunimi.sukunimi@finnpartnership.fi). Häneltä voi pyytää myös lisätietoa toimeksiantoon liittyen.

avaa sulje