Uganda Forum 5.12. Helsingissä ja virtuaalinen Matchmaking-tapahtuma 12.12.

  • tapahtumapäivä
    05.12.2023

  • tapahtumapaikkaonline

Finnpartnership ja Partnering for Change (PARC) -hanke järjestävät Uganda Forumin 5.12. Helsingissä ja 12.12. virtuaalisen Matchmaking-tapahtuman, joka tuo yhteen yrityksiä ja organisaatioita Suomesta ja Ugandasta.

Matchmaking-tapahtumassa osallistuvat yritykset ja organisaatiot pääsevät järjestämään kahdenkeskisiä tapaamisia, esittelemään tarjontaansa ja käynnistämään mahdollisia liikekumppanuuksia. Tapahtuma mahdollistaa konkreettisten yhteistyöhankkeiden suunnittelemisen osallistujien välillä. Tapahtuma järjestetään 12.12. klo 10–12, ja se keskittyy viiteen sektoriin: kahvi ja tee, rakentaminen, koulutus, energia ja palvelut. Osallistujilla on lisäksi mahdollisuus kuulla Finnpartnershipin tukirahasta, liikekumppanuustuesta, ja miten sitä voi hakea, sekä Matchmaking-palvelusta ja miten se tukee uusien liikekumppaneiden löytämistä.

Ilmoittaudu tapahtumaan TÄÄLLÄ.

Lisätietoja: paula.pihlava@finnpartnership.fi.

Ennen Matchmaking-tapahtumaa PARC-hanke ja Finnpartnership järjestävät 5.12. klo 9–12 Uganda Forumin, jonka aiheena on ”Harnessing Diaspora and NGO Know-how for Opportunities for Businesses”. Tule mukaan kuulemaan mielenkiintoisia kokemuksia siitä, miten Ugandassa voi harjoittaa kestävää liiketoimintaa ja miten yritykset voivat hyötyä yhteistyöstä kansalaisjärjestöjen kanssa.

Tilaisuus järjestetään Helsingissä hotelli St. George Wintergardenissa (Yrjönkatu 13). Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 28.11. mennessä.