Rahoitusmahdollisuudet kehittyville markkinoille -webinaari, 13.4.2021, Online-tapahtuma

  • tapahtumapäivä
    13.04.2021

  • tapahtumapaikkaOnline event

Aika: 13.4.2021 9:00 – 11:30
Paikka: Zoom-kokous

Mitä rahoitusta viennin tukemiseen tai investointiprojekteihin kehittyvillä markkinoilla on tarjolla? Mistä löytää tarjouskyselyjä yrityksellenne? Mistä voi löytää asiakkaita kehittyvillä markkinoilla?

Kotimaista ja kansainvälistä julkista projektirahoitusta on tarjolla runsaasti, mutta mahdollisuudet tunnetaan huonosti.

Paneelityyppisessä webinaarissa kuullaan kattava katsaus eri rahoitusmahdollisuuksista ja rahoituksen hyödyntämisestä konkreettisten esimerkkien kautta. Tilaisuudessa jaetaan myös käytännönläheinen käsikirja eri rahoituslähteiden ja instrumenttien käytöstä.

Webinaari on suunnattu vientimarkkinoilla jo toimiville sekä sinne tähtääville yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään kotimaista ja kansainvälistä julkista projektirahoitusta erityisesti kehittyvillä markkinoilla sekä aihepiiristä kiinnostuneille muille toimijoille. Finnpartnership on tapahtumassa mukana kertomassa liikekumppanuustuesta rahoitusinstrumenttina tähdättäessä pitkäaikaiseen liiketoimintaan kehittyvillä markkinoilla. Tapahtuman avaavat valtiovarainministeri Matti Vanhanen sekä kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari.

Virtuaalinen Zoom-tapahtuma nauhoitetaan.
Kysymyksiä voi esittää ennakkoon sekä livenä chatissa.

Ilmoittauduthan tapahtumaan 12.4. mennessä Miksei Mikkeli Oy:n verkkosivujen kautta. Webinaaria seuraa rahoitusklinikka tarjoten yrityskohtaisia tapaamisiin asiantuntijoiden kanssa. Rahoitusklinikalle ilmoittaudutaan erikseen sanna.riihinen@manageast.fi tai
050 512 0093

Osallistumislinkki lähetetään osallistujille tapahtumaa edeltävänä päivänä.