Liiketoimintaa ja kansainvälisiä projekteja Karibialla hurrikaaneihin varautuen, 21.10.2020, Microsoft Teams

  • tapahtumapäivä
    21.10.2020

  • tapahtumapaikkaMicrosoft Teams

Hurrikaanit esiintyvät Pohjois-Atlantin eteläosassa ulottuen Afrikan Kap Verde – saarilta Karibianmerelle ja Meksikonlahdelle. Suomen Ilmatieteen laitoksella ylläpidetään maailman­laajuista luonnononnettomuuksien varoitusjärjestelmä (LUOVA), joka selkeyttää luonnonon­nettomuuksien tilannekuvaa ja tehostaa sen käyttöä viranomaistoiminnassa. Järjestelmä on ollut käytössä noin 10 vuotta, ja kokemukset ovat olleet hyviä. Edustustojen velvollisuutena on neuvoa, ohjata ja auttaa konsulipalvelun saajaa edistämään omatoimisesti asiaansa. Edustustot palvelevat myös hädänalaiseen asemaan ulkomailla joutuneita suomalaisia.

Tervetuloa kuulemaan uutisia Karibian alueelta, ja siitä miten päästään mukaan kansainvälisiin projekteihin ja saadaan ennakkotietoa hurrikaaneista ja miten ulkoministeriö auttaa hätään joutuneita kansalaisia.

Tilaisuus järjestetään 21.10. klo 9-11 Microsoft Teams -etäyhteydellä yhteistyössä Finnpartnershipin, Ilmatieteen laitoksen, Suomalais-Latinalaisamerikkalaisen kauppayhdistyksen ja Ulkoministeriön kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä!

avaa sulje