Kymppi-hanke: Sosiaalisesti kestävää kasvua innovaatioviennistä? 28.10.2021, Online-tapahtuma

  • tapahtumapäivä
    28.10.2021

  • tapahtumapaikkaOnline-tapahtuma

Äitiyspakkaus, taloyhtiöt, peruskoulu, neuvola…  Suomea pidetään sosiaalisten innovaatioiden kehtona. Miten kehittyvät maat voisivat hyötyä suomalaisten yritysten ja järjestöjen kehittämistä uusista sosiaalisista innovaatioista? Mitä on otettava huomioon, kun innovaatioita lähdetään viemään kehittyville markkinoille ja miten niitä viedään kestävästi?

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan Kymppi-hankkeen afterwork-tapahtumaan 28.10.2021 klo 14-15.30!

Mukana keskustelemassa:

  • Mervi Palander, Founder & CEO, GraphoGame, Digitaaliset oppimisympäristöt
  • Sara Isotalo, Opettajat ilman rajoja-verkoston koordinaattori, Kirkon Ulkomaanapu, Paikallisen kontekstin tunteminen ja yhteistyön rooli opetusalan kehitysyhteistyössä.
  • Jani Korpela, KTM, toimitusjohtaja, Terveydenhuolto.com, Äitiyskuolleisuuden vähentäminen datankeruun ja -analysoinnin avulla Somaliassa

Ilmoittaudu tapahtumaan 27.10. mennessä tämän linkin kautta!

Tapahtuma järjestetään Teamsissa.

Lisätietoja keskustelijoista

GraphoGame

Opettajat ilman rajoja

Terveydenhuolto.com

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman järjestää Kymppi-hanke, jonka tavoitteena on sitouttaa suomalaiset, kehittyvissä maissa toimivat yritykset toimimaan eriarvoisuuden vähentämiseksi. Hanke pyrkii osoittamaan, että ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja kaikkien ihmisten yhdenvertainen kohtelu voivat olla yrityksen menestystekijöitä. Kymppi-hanketta toteuttaa Diakonissalaitos yhdessä Filantropian, Filoksenian ja Suomen Caritaksen kanssa. Hanketta rahoittaa ulkoministeriö.